Home » EVENIMENTE » Workshop-uri online pentru psihologi – formator Maria Tănase Mânzat

Workshop-uri online pentru psihologi – formator Maria Tănase Mânzat

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Universitatea Hyperion din București va organiza online, pe zoom, în lunile aprilie și mai 2021, următoarele workshop-uri pentru psihologi:

1.Relația de cuplu – întâmplare sau destin? Variabilele psihologice care contribuie la formarea și menținerea relației de cuplu 

 

Taxa  – 300 lei

Credite COPSI – 10 credite

Formator –  conf.univ.dr.Maria Tănase Mânzat, psihoterapeut analist principal, formator, psihanalist IAAP

Data – 17-18 aprilie 2021

Înscrierile se fac până la 10 aprilie 2021 trimițând un e-mail la adresa psihologhyperion@gmail.com, cu Numele și prenumele cursantului, nr.tel.mobil, (Formularul de înscriere), Denumirea cursului ( Relația de cuplu – Maria Mânzat), fotocopie după dovada achitării taxei de 300 lei.

Plata taxei de înscriere  poate fi efectuată fie prin casieria Universității Hyperion, parter, corp B, fie online/ prin bancă, pentru:

Beneficiar: UNIVERSITATEA HYPERION BUCUREȘTI
CUI: 2836240
CONT IBAN: RO54BRDE441SV324033 54410
La detalii de plată se completează obligatoriu cu:
Numele și prenumele cursantului, taxa de înscriere  workshop psihologie .

Obiectivul principal al acestui worksop îl reprezintă identificarea  sensurilor psihologice ascunse care declanșează îndrăgostirea. Plecând de la prezentarea câtorva teorii explicative din domeniul psihologiei îndrăgostirii și  aprofundând dinamica intrapsihică  așa cum este înțeleasă în   psihologia analitică, prin exerciții specifice,  se va încerca să se răspundă   la întrebările: ”De ce ne îndrăgostim de cel/cea  de care ne îndrăgostim?”, ”De ce repetăm același tipare relaționare iar și iar?”  „Care este sensul acestei repetări și cum o putem opri?” În plus se  va urmări  prezentarea tipurilor diverse de feminitate și masculinitate,  dezvoltările lor specifice, precum și felul în care acestea influențează dinamica și satisfacția din cuplu.

Workshopul  se adresează atât absolvenților de psihologie cu specializarea psihologie clinică, consiliere, psihoterapie,   studenților și masteranzilor în psihologie, dar  și tuturor celor interesați de înțelegerea mai profundă a  acestui fenomen.

2.Folosirea desenului și a basmului în demersul psihoterapeutic 

Taxa  – 300 lei

Credite COPSI – 10 credite

Formator – conf.univ.dr. Maria Tănase Mânzat, psihoterapeut analist principal, formator, psihanalist IAAP

Data – 15-16 mai  2021

Înscrierile se fac până la 5 mai 2021 trimițând un e-mail la adresa psihologhyperion@gmail.com, cu Numele și prenumele cursantului, nr.tel.mobil (Formularul de înscriere), Denumirea cursului ( Folosirea desenului si a basmului în d.p – Maria Mânzat), fotocopie după dovada achitării taxei de 300 lei.

Plata taxei de înscriere  poate fi efectuată fie prin casieria Universității Hyperion, parter, corp B, fie online/ prin bancă, pentru:

Beneficiar: UNIVERSITATEA HYPERION BUCUREȘTI
CUI: 2836240
CONT IBAN: RO54BRDE441SV324033 54410
La detalii de plată se completează obligatoriu cu:
Numele și prenumele cursantului, taxa de înscriere  workshop psihologie

De-a lungul procesului psihoterapeutic pot apărea momente, sau perioade, în care comunicarea verbală este insuficientă și/sau prea puțin eficientă. Atunci când se lucrează  sau când sunt atinse  traumele, mai ales  cele din prima  parte a vieții, sau când emoțiile sunt prea mari și de necuprins în cuvinte desenul reprezintă unul dintre instrumentele cele mai folositoare în psihoterapie.  În cadrul  acestui workshop vor fi prezentate câteva  metode particulare prin care poate fi introdusă această tehnică în  proces precum și modalitățile specifice de interpretare  a lor.În plus, pe lângă folosirea desenului, vor fi prezentate și  modalitățile specifice prin care pot fi folosite basmele în psihoterapie. Ambele metode pot fi folosite atât cu copiii cât și cu adulții  și reprezintă instrumente  psihodiagnostice și de intervenție  prețioase în procesul psihoterapeutic.

Workshop-ul  se adresează atât absolvenților de psihologie cu specializarea psihologie clinică, consiliere, psihoterapie, cât și studenților și  masteranzilor în psihologie.

Psihologii cu drept de libera practică  care doresc obținerea certificatul cu credite de la COPSI după frecventarea workshop-ului, sunt rugați să completeze si formularul de îscriere.

Download formular de înscriere 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×