Home » EVENIMENTE » In memoriam conf.univ.dr.Sandra Lucia Istrate Ștefănescu

In memoriam conf.univ.dr.Sandra Lucia Istrate Ștefănescu

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Colectivul Facultății de Științe Sociale, Umaniste și ale Naturii din cadrul Universității Hyperion anunță cu profundă întristare trecerea în neființă a colegei noastre, conf. univ. dr. Sandra-Lucia Istrate Ștefănescu(1976-2021).

Profesor exemplar de limbă și cultură japoneză, care a condus spre excelență generații de studenți, autor a mai multor volume de specialitate, doamna Sandra-Lucia Istrate Ștefănescu a fost decanul facultății noastre în perioada 2012-2020.

Dincolo de anvergura sa academică, cu care ne-a onorat ani la rând, Sandra a fost un om extraordinar. „Poate cea mai uitucă persoană din istoria umanității”, cum se autointitula ludic, deborda de energie, căldură și generozitate. Lucru pe care îl simțeau și studenții și noi, colegii ei. Alături la bine și la rău, a reușit  să ne motiveze atunci când a fost nevoie și a știut să ne facă, pe fiecare în parte, să ne simțim apreciați. Sandra a fost un lider, nu un șef, muncind cot la cot cu fiecare dintre cei din departamente și uneori chiar mai mult decât fiecare dintre ei.

A trecut prin experiențe de viață teribile, din care a renăscut ca o pasăre Phoenix, oferindu-ne un model de putere și tenacitate, motiv care ne-a făcut să credem că va trece și peste această ultimă încercare, dar unele încercări sunt insurmontabile.

Rămânem cu amintirea ei vie, etalon de empatie dublată de modestie și o politețe „japoneză”, rar întâlnite în societatea noastră, cu exemplul pe care ni l-a dat de-a lungul timpului, cu volumele și studiile sale și îi mulțumim că ne-a oferit ocazia de a învăța atât de multe lucruri de la ea.

Sayōnara, sensei! Dumnezeu să te odihnească cu cei drepți!

 Adresăm pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Cei care doresc sa aducă un ultim omagiu Sandrei o pot face la Capela Cimitirului Sf Vineri.

Program capelă pana la ora 18.

Înmormantarea va avea loc vineri 16.04.2021, ora 12.

Odihnă veșnică printre îngeri!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×