Home » Frontpage » Câștigă o bursă în valoare de 1000 de euro!

Câștigă o bursă în valoare de 1000 de euro!

8 Flares Filament.io 8 Flares ×

avon inscriereFundația Friends For Friends și Avon România lansează Bursele Superscrieri/Avon, un program făcut pentru a-i sprijini financiar și profesional pe autorii români  care pot să gândească, să documenteze și să finalizeze proiecte jurnalistice complexe, de profunzime, pe tema violenței domestice din România.

Programul din acest an constă în 3 burse în valoare de 1.000 euro fiecare și se desfășoară sub umbrela Premiilor Superscrieri.

Orice autor din România are șansa să câștige una dintre aceste burse, fie că este profesionist sau amator, jurnalist sau blogger, se exprima prin cuvant sau prin imagine, publică pe platforme tradiționale sau doar în mediul digital.

Pentru a aplica la Bursele Superscrieri/Avon, trebuie să completați formularul de aplicație și să îl trimiteți până pe 9 mai 2014 la adresa bursele.superscrieri@ffff.ro.

Bursierii vor fi selectați de un juriu din care fac parte următorii: Dan Duca, Liviu Iolu, Mihnea Măruță, Paul Radu, Raluca Kisescu, Simona Tache, Vlad Mixich și Vlad Petreanu.

Toate informațiile despre programul Bursele Superscieri/Avon le găsiți aici.

8 Flares Twitter 1 Facebook 7 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 8 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 Flares Twitter 1 Facebook 7 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 8 Flares ×