Home » Frontpage » Spectacolul „AUTO” de Ernesto Caballero, premiat la Galele Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei”

Spectacolul „AUTO” de Ernesto Caballero, premiat la Galele Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei”

20 Flares Filament.io 20 Flares ×

AUTOfinalSpectacolul „AUTO” de Ernesto Caballero a reprezentat, săptămâna trecută, Universitatea Hyperion la Galele Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei”, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Ploieşti.

Universitatea Hyperion – Facultatea de Arte „Geo Saizescu” a fost şi unul dintre partenerii evenimentului, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Ploieşti în colaborare cu Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti.

Juriul festivalului a acordat următoarele premii:

PREMIUL PENTRU REGIE:

Lect.univ.dr. Mihaela TRIBOI

PREMIUL PENTRU REGIE:

Lect.univ.dr. Silvia CIOBANU

PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNĂ ACTRIŢĂ:

Georgiana ASAFTEI – pt. rolul SOŢIA

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN ACTOR:

Nicholas CAŢIANIS – pt. rolul SOŢUL

PREMIUL PENTRU POPULARITATE:

Andreea PERJU-DOCIU – pt. rolul CUMNATA

PREMIUL PENTRU DEBUT:

Sabina ARMEANU – pt. rolul AUTOSTOPISTA

PREMIUL PENTRU ORIGINALITATE:

Daniel NUŢĂ – pt. rolul CAMIONAGIUL

PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI:

Gloria GHELA – pt. rolul ÎNGERUL

Lect. univ. dr. Mihaela Triboi şi lect.univ.dr. Silvia Ciobanu au primit de asemenea din partea organizatorilor Diplome de Merit pentru „implicarea cu profesionalism, dragoste şi pasiune în promovarea, valorificarea artei şi culturii în mediul universitar”.

Coordonatori proiect: Lect.univ.dr. Mihaela TRIBOI, Lect.univ.dr. Silvia CIOBANU, Elena SPÂNULESCU – Director de Imagine Instituţională Universitatea Hyperion.

Spectacol realizat în colaborare cu INSTITUTUL CULTURAL CERVANTES din BUCUREŞTI

 „Atunci când lucrurile se fac din vocaţie şi cu multă dăruire ies foarte bine, iar acest fapt e o adevărată bucurie. Este cazul spectacolului AUTO. Consider că montarea este excelentă. M-au impresionat tinerii actori prin profesionalismul şi nivelul înalt al interpretării lor. Spectacolul este un mare succes, cu o priză extraordinară la public, nu doar printre spectatorii români, ci şi printre membrii comunităţii spaniole. M-a bucurat această frumoasă colaborare şi mulţumesc întregii echipe pentru acest spectacol extraordinar.” (Juan Carlos Vidal – Director Institutul Cervantes)

„Auto este o comedie plină de umor ironic şi inteligent, dar şi de obsesii personale şi ambiţii nesănătoase, unde nimic nu este ce pare a fi iar cele 4 personaje pozează ba în victime, ba în acuzatori. Spectatorul are şansa să plonjeze în nişte vieţi anoste, mediocre pe alocuri, mereu expuse consumismului şi nefastei influenţe a reclamelor. Textul ofertant şi plin de detalii ascunse, excelenta punere în scenă şi talentul tinerilor actori înlesnesc accesul publicului la această metaforă tragicomică a vieţii contemporane.” (Prof. dr. Rafael Pisot – Institutul Cervantes)

Costume: Amelie Suri

Make up: MAC Cosmetics

Foto: Andrei-Alexandru COTARCEA

Pagina de Facebook a spectacolului: www.facebook.com/pages/AUTO-de-Ernesto-Caballero/926103554084120

20 Flares Twitter 2 Facebook 15 Google+ 0 LinkedIn 3 Pin It Share 0 Filament.io 20 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 Flares Twitter 2 Facebook 15 Google+ 0 LinkedIn 3 Pin It Share 0 Filament.io 20 Flares ×