Home » EVENIMENTE » Școala de Vară de Limba și Cultura Japoneză, ediția a V-a

Școala de Vară de Limba și Cultura Japoneză, ediția a V-a

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

afis scoala japoneza, 2014Asociația Profesorilor de Limba Japoneză din România (APJR), în parteneriat cu Ambasada Japoniei în România,organizează la Universitatea Hyperion din București cea de-a V-a ediţie a Şcolii de Vară de Limba și Cultura Japoneză. Evenimentul se va desfășura în perioada 26 iulie – 3 august (9 zile).

Cursurile se vor desfășura atât dimineața, cât și după amiaza, și vor include atât cursuri de limba japoneză pentru comunicare, predate aplicând principiile JF Standard – cea mai actuală abordare în predarea limbii japoneze, cât și abordări moderne ale unor texte literare, conversație, film, muzică etc. După-amiezele vor fi dedicate, ca și în anii anteriori, spre deliciul participanților, atelierelor de cultură. Programul detaliat va fi afișat pe site-ul APJR după încheierea înscrierilor.
Profesorii care predau la Școala de vară au urmat studii sau stagii de pregătire în Japonia, iar profesorii japonezi sunt specializați în predarea limbii japoneze pentru străini.

Numărul de grupe: 3
– o grupă de începători zero
– o grupă de N5 axată pe pregătirea examenului Japanese Language Proficiency Test (Nihongo Nouryoku Shiken)
– o grupă de avansați N3-N2, în cadrul căreia se va lucra cu precădere pe traducerea unor texte literare, economice, juridice, administrative s.a.m.d.

Numărul maxim de participanţi este de 60 de persoane (maximum 20 de persoane în fiecare grupă)

Taxa de participare: 200 RON

Taxa se achită în contul RO81 RZBR 0000 0600 1283 6109, titular de cont Asociația Profesorilor de Limba Japoneză din România, Raiffeisen Bank (Sucursala Piața Romană). Cei care doriți să vă înscrieți sunteți rugați să specificați la detaliile plății „înscriere școala de vară pentru (numele)” și să trimită prin e-mail dovada plății (ordin de plată scanat/poza sau în formatul generat de aplicațiile online banking). Înscrierea nu va fi luată în considerare decât după trimiterea ordinului de plată prin e-mail.

Locul de desfăşurare: Universitatea Hyperion (Calea Călărașilor, nr. 169, sector 3, București)

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail apjr.scoaladevara@yahoo.com între 18 iunie – 10 iulie 2014. Înscrierile se vor încheia în momentul atingerii numărului maxim de participanți, indiferent de dată. Lista participanților va fi afișată după încheierea înscrierilor.
Organizatorii au rugămintea ca în e-mailul de înscriere să specificați: numele și prenumele, nivelul actual de japoneză (vă puteți ghida după nivelurile de la Nihongo Nouryoku Shiken), vârsta, instituția de care aparțineți (dacă nu studiați limba japoneză la nici o instituție, specificați „înscriere individuală”).

ATENȚIE! Pentru a evita să achitați taxa și locurile să fie deja completate, vă rugăm să trimiteți întâi e-mail-ul de înscriere pe adresa menționată anterior și să așteptați o confirmare din partea comitetului de organizare al școlii de vară. După ce aveți această confirmare, puteți efectua plata și înscrierea va fi luată oficial în considerare după ce veți trimite ordinul de plată prin e-mail.
În cazul în care vă înscrieți prin e-mail, dar nu mai achitați taxa de participare în intervalul de timp ce vă va fi menționat ulterior, se va  considera că nu mai doriți să participați la școala de vară și locul dumneavoastră va fi oferit următorului înscris.

ATENŢIE!
– Nu se va accepta mutarea de la un nivel la altul sau dintr-o grupă în alta decât în cazuri excepţionale
– Taxa nu se restituie în cazul în care nu mai participaţi deloc sau participaţi doar parţial la cursuri
– APJR nu asigură cazarea sau masa participanţilor la şcoala de vară
– Toate informaţiile necesare vor fi publicate pe site-ul APJR (www.apjr.wordpress.com), astfel încât să nu fiţi nevoiţi să trimiteţi întrebări suplimentare.

Vă rugăm să consultați site-ul APJR, întrucât informațiile despre Școala de vară vor fi actualizate permanent!

A IV-a ediție a Școlii de Vară de Limba și Cultura Japoneză s-a desfășurat în 2013 tot la Universitatea Hyperion.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×