Home » EVENIMENTE » Workshop online pentru psihologi – trainer Cristiana Haica

Workshop online pentru psihologi – trainer Cristiana Haica

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

În prioada 2-3 decembrie 2022, între orele 10-16,  la Universitatea Hyperion din București – Facultatea de Psihologie se va desfășura  online workshop-ul  Tehnici creative de intervenție psihologică în programele de dezvoltare personală adresate copiilor și adolescenților .

Tehnicile terapeutice creative au fost întotdeauna utilizate în contextul tratării sănătății mintale și există o recunoaștere științifică din ce în ce mai largă a faptului că artele au un rol important de jucat în îmbunătățirea sănătății și bunăstării beneficiarilor. Dovezile științifice sugerează că activitățile creative pot avea un efect vindecător și protector asupra bunăstării mentale. Efectele lor terapeutice favorizează relaxarea, oferă un mijloc de autoexprimare, facilitează exprimarea și travaliul emoțiilor, reduc tensiunea arterială în timp ce stimulează sistemul imunitar și reduc stresul.

În acest workshop vom explora tehnici creative de intervenție psihologică cu aplicabilitate în cazul copiilor și adolescenților, în cazul cărora exprimarea prin arte facilitează foarte mult comunicarea și înțelegerea precum și accesul la terapie indifferent de nivelul de dezvoltare intelectuală a clientului.

Cursul se adresează atât absolvenților de psihologie cu specializarea psihologie clinică, consiliere, cât și studenților, masteranzilor, medicilor, părinților sau celor interesați să se perfecționeze în acest domeniu.

Formator: Cristiana Haica – psiholog principal psihologie clinică

Credite COPSI: 10 credite

Taxa – 300 lei

Înscrierile se fac până la 30 noiembrie 2022 trimițând un e-mail la adresa psihologhyperion@gmail.comcare să conțină: Numele și prenumele cursantului, nr.de mobil, Denumirea cursului : (Tehnici creative- Cristiana Haica), fotocopie după dovada achitării taxei de 300 lei.

Plata taxei de înscriere  poate fi efectuată fie prin casieria Universității Hyperion, parter, corp B, fie online/ prin bancă, pentru

Beneficiar: UNIVERSITATEA HYPERION BUCUREȘTI
CUI: 2836240
CONT IBAN: RO54BRDE441SV324033 54410

La detalii de plată se completează obligatoriu cu:
Numele și prenumele cursantului, taxa de înscriere  workshop psihologie.

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×