Home » EVENIMENTE » Universitatea Hyperion organizează cursuri de pilotare dronă

Universitatea Hyperion organizează cursuri de pilotare dronă

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Locul de desfășurare: Universitatea Hyperion din București

Instructori:

Adrian Costescu, lector dr. Facultatea de Științe Exacte și Inginerești, Universitatea Hyperion

Geo Alexandru Spânulescu, dr. al Academiei Române

Pe măsură ce industria dronelor a avut parte de o continuă expansiune datorită numeroaselor avantaje oferite, cererea de personal calificat pentru operarea acestora a crescut considerabil în ultimii doi ani.

Universitatea Hyperion este prima și singura instituție de învățământ din România care organizează cursuri de pilotaj cu drone comerciale, în scopul utilizării acestora în numeroase domenii cu aplicații multiple.

Acest curs general, realizat în colaborare de specialiști ai Facultăților de Științe Exacte și Inginerești, Arte și Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, este destinat atât amatorilor, cât și profesioniștilor care vor să își dezvolte cariera în industria fotografiei, a filmărilor aeriene, sau care vor să asigure paza și protecția prin intermediul supravegherii aeriene, folosind tehnologii de ultimă generatie. Nu în ultimul rând, acest training vine în întâmpinarea celor care desfășoară numeroase activități inginerești în locuri greu accesibile, multicopterele oferind soluția optimă pentru a reduce timpul acordat intervențiilor și a elimina eventualele riscuri cauzate de lucrul în zone de hazard.

Training-ul este asigurat de personal calificat, cu experiență îndelungată în industria UAV (Unmanned Aircraft Vehicle), cursanții având astfel oportunitatea de a învăța direct de la experți care efectuează cercetări, proiectează și construiesc aceste drone, utilizând microcontrolere ARM.

Cursul este compus din 3 module:

  1. Curs teoretic cu caracter general – sunt prezentate concepte de bază legate de funcționarea multicopterelor și întreținerea acestora. Prețul este de 1.500 lei.
  2. Curs practic de zbor FPV – concepte elementare de zbor la distanță cu multicoptere în modul First Person View. Prețul este de 3.500 lei. Necesită finalizarea primului modul.
  3. Curs practic de filmare aeriană – tehnici avansate de filmare aeriană cu multicoptere profesionale, asistate de un expert în cinematografie. Prețul este de 4.500 lei și necesită finalizarea modulele anterioare.

Opțional, în funcție de cerințe, se pot organiza cursuri personalizate axate strict pe anumite aplicații de interes.

Înscrierile pentru un nou curs încep în data de 12 februarie 2024.

Cursanții vor primi la final un certificat care atestă participarea la curs.

Persoană de contact: lector univ. dr. Adrian Costescu

E-mail: adrian.costescu@hyperion.ro

Telefon: +40 735 397 187

 

drona (4)drona (6)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×