Home » EVENIMENTE » Tabăra de IT și dezvoltare personală a Facultății de Științe Exacte și Inginerești Hyperion

Tabăra de IT și dezvoltare personală a Facultății de Științe Exacte și Inginerești Hyperion

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ești pasionat de IT? Te pregătești pentru o carieră în domeniu? Vrei să cunoști, să te împrietenești cu alți tineri care împărtășesc aceeași pasiune, să înveți câte ceva “hands-on” și să te relaxezi? Începe prin a te înscrie în Tabăra de IT – www.tabaradeit.ro organizată de Facultatea de Științe Exacte și Inginerești a Universității Hyperion, unde totul este FUN. Știm că ați mai auzit asta, dar locurile chiar sunt  limitate!

Unde? Într-un loc magic, la Gura Râului (lângă Sibiu).

Când? Între 15 – 18 februarie (așa, ca după sesiune).

Și ce vom face acolo? Puțin din toate cele care contează pentru viitorul vostru: robotică și AI, tutoriale despre Realitatea Augmentată, editare video și imagini, programare web, 3D – printing, cum să îți deschizi un Start Up, dar și sesiuni interactive de autocunoaștere, de lucru în echipă sau management de proiect, setare de obiective, leadership etc.

Ne vom și distra, vom face excursii și evident un foc de tabară să se vadă de departe!

Dacă ești, cum se zice, “early bird”, adică dacă te înscrii până la data de 20 ianuarie, vei plăti doar 250 de lei (față de 350 lei cât este costul final). Noi îți asigurăm cazarea și toate mesele, precum și accesul la toate activitățile pe care le vom face în timpul taberei. Transportul până la Sibiu îți revine (mai ales că este gratis cu trenul) și dacă ai nevoie de transfer de la gară până la locația noastră minunată, trebuie doar să ne anunți și rezolvăm!

Facebook-ul Tabăra de IT.

Rezervări: eugpos@gmail.com

Pentru mai multe detalii, dar și pentru înscriere, studenții sunt așteptați la secretariatul Facultății de Științe Exacte și Inginerești Hyperion.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×