Home » EVENIMENTE » Premiile Festivalului „Hyperion iese la Godot”

Premiile Festivalului „Hyperion iese la Godot”

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Hyperion iese la GodotPrima ediție a festivalului studențesc Hyperion iese la Godot a ajuns la final. Timp de o săptămână, la Godot Café Teatru studenții „Facultății de Arte” din cadrul Universității Hyperion au prezentat producțiile de final de an și au participat la ateliere specifice teatrului și filmului.

Cele  mai bune producții au fost premiate de un juriu de specialiate format din Florina Cercel, Anca Colțeanu, Cezar Ghioca, Gabriel Fătu și Geo Remeș.

Emoțiile au fost mari. Sâmbătă seara, în cadrul festivității de premiere s-a acordat și un premiu special, numit „Profesorul meu”. Premiul a fost înmânat de studenții anului III domnului profesor Damian Crâșmaru pentru întreaga activitate pedagogică desfășurata în cadrul Facultății de Arte.

După strigarea catalogului pentru ultima oară, studenții au aflat și rezultatele. Anca Colțeanu și Geo Remeș au anunțat premiile:

Cel mai bun actor într-un spectacol

Nominalizări:  Andrei Iliescu, Alexandru Buescu, Dragoş Panait, Nicholas Cațianis.

Câștigător a fost Nicholas Cațianis (clasa prof. Eusebiu Ștefănescu și prof. Rodica Mandache)  pentrul rolul din spectacolul „Nunzio” de Spiro Scimone (regia prof. Mihaela Triboi)

Cea mai bună actriță într-un spectacol

Nominalizări: Irina Galeş, Ancuța Vochin, Alexandra Stroe, Carmen Magdalena Sascău

Câștigătoare a fost desemnată Carmen Magdalena Sascău pentru rolul Ninel Karnaukova din spectacolul „Audiția” de Alexandr Galin (coordonatori prof. Diana Dimian Mihăiță și prof. Adriana Trandafir)

Secțiunea ONE MAN SHOW a fost câștigată detașat de Alexandru Buescu, student anul III, grupa B, coordonatori prof. Diana Dimian Mihăiță și prof. Adriana Trandafir.

Secțiunea ONE WOMAN SHOW a avut patru nominalizări: Valentina Visarion, Magda Harabagiu Dimitrescu, Alexandra Stroe, Carmen Magdalena Sascău. Cea mai bună actrițâ într-un moment de one woman show a fost Alexandra Stroe, studentă  anul III, grupa B, prof. Diana Dimian Mihăiță și prof. Adriana Trandafir.

Juriul a mai acordat un premiu special studentului Dragoș Panait (anul III, grupa A, prof. Rodica Mandache și Eusebiu Ștefănescu) pentru rolul din spectacolul „Nunzio” de Spiro Scimone.

Marele premiu, Cel mai bun spectacol, a fost obținut de „Audiția” de Alexandr Galin, spectacolul de licență al anului III, grupa B, coordonatori Diana Dimian Mihăiță și prof. Adriana Trandafir.

Pentru secțiunea film, câștigătorii au fost Laurențiu Suchici și Gabriel Boțoghină cu filmul „O zi, o clipă”.

Câștigătorii au primit Trofeul „HYPERION IESE LA GODOT”,  tabere la mare în regim all inclusive oferite de Primăria București prin „Centrul de proiecte și programe educaționale și sportive pentru copii și tineret București”, pachete de cărți din partea „Asociației Difuzorilor și Editorilor – Patronat al Cărții” (director Lucia Ovezea), produse cosmetice oferite de Elmiplant (director Elena Cremenescu) și truse profesionale Melkior (director Alexandre Eram).

Mulțumim tuturor celor care au participat și celor care ne-au susținut și felicitări câștigătorilor!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×