Home » ECHIPĂ » Conferința internațională „Dialog între tinerii actori și producători”

Conferința internațională „Dialog între tinerii actori și producători”

0 Flares Filament.io 0 Flares ×
Universitatea Hyperion vă invită la Conferința internațională „Dialog între tinerii actori și producători„, invitat special producatorul Eduard IrimiaThe Dream Maker.
Coordonatori:
Conf.dr. Silvia Ciobanu & Conf.dr. Mihaela Triboi,
Elena Spânulescu, Director de Imagine Instituțională.
Producătorul Eduard Irimia este CEO Superkombat Fighting Championship, și-a început cariera ca promotor de evenimente sportive și s-a implicat ulterior în producții importante atât în domeniul sportului, televiziunii, cât și al filmului. Colaborează cu producători precum Moshe Diamant „Black Dalia”, este producător asociat al „The Asset” regizat de Martin Campbell, avându-i în distribuție pe Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Maggie Q. Brandul Superkombat a fost parte a scenei finale din filmul CREED II, cu Sylvester Stallone. Eduard Irimia este de asemenea și cel care l-a descoperit și promovat pe actorul Florian Munteanu în rolul lui Viktor Drago. În ultima perioadă, lucrează la un proiect important împreună cu Nora Serousi, un docu-reality denumit „Dream Makers”, prin care arată felul în care promovează talente din întreaga lume. Cu o experiență de producător și 20 de ani de networking, Irimia a adus în echipa sa experți din numeroase domenii. Este de asemenea unul dintre fondatorii „I success” una dintre cele mai importante agenții europene de PR , care organizează și „I Success Awards”. În noiembrie 2022 a lansat ca și co-producator, documentarul despre viața lui Gianni Versace „The genius of Gianni Versace alive„, la Versace Palace Dubai. Este unul dintre producătorii celui mai nou film de acțiune de la Hollywood „Fight Pride”, regia Sheldon Lettich, care va fi filmat la vară.
Conferința va avea loc joi 26 ianuarie de la orele 18.30, în Sala de conferințe, Corp A, et. 6, Universitatea Hyperion, Calea Călărașilor 169.
Vă așteptăm cu drag!
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×