Home » EVENIMENTE » Concertul „Gânduri muzicale româneşti”, la Muzeul Național Cotroceni

Concertul „Gânduri muzicale româneşti”, la Muzeul Național Cotroceni

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Muzeul Național Cotroceni organizează miercuri,  6 decembrie, ora 18.00, în Salonul Cerchez, concertul „Gânduri muzicale românești”, în interpretarea Eliodorei Falan (pian) și a lui Cosmin-Horațiu Stoica (vioară). Evenimentul va fi filmat de Hyp TV, televiziunea Universității Hyperion.

Din program fac parte lucrări compuse de Carmen Petra-Basacopol, inspirate de folclorul românesc, care scot în evidență valoarea spirituală a creațiilor populare. Astfel, veți asculta, printre altele, Suita op. 15 “Impresii din Muzeul Satului”, Picturi – Improvizații pentru pian op. 87, după Theodor Pallady, Sonata pentru vioară și pian op. 5 partea I, “Allegro appassionato”, toate scrise de compozitoarea amintită, dar și Siciliana pentru vioară și pian op. 1 de Constantin C. Nottara sau Serenada pentru vioară și pian de Mircea Chiriac.

Înscrierile la eveniment se pot face telefonic, la numărul 021/317.31.06 sau  prin e-mail, pe adresa relatiipublice@muzeulcotroceni.ro. Datele (nume, prenume, CNP) se vor transmite până luni, 4 decembrie, ora 10.00. Rezervările se fac în funcție de  numărul de locuri disponibile. Eventualele limitări de acces vor fi comunicate în timp util celor care s-au înscris.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×