Home » EVENIMENTE » Universitatea Hyperion este parteneră la Târgul de joburi It & C, 11-12 martie 2017

Universitatea Hyperion este parteneră la Târgul de joburi It & C, 11-12 martie 2017

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare – Universitatea Politehnica București (UPB) organizează, în perioada 11-12 martie 2017, cea de-a zecea ediție a Târgului de Joburi IT & C, în holul EC al Facultății de Automatică și Calculatoare, având ca partener oficial Avira. Totodată, Universitatea Hyperion este unul dintre partenerii educaționali ai acestui târg de joburi.

Evenimentul oferă tuturor studenților și absolvenților pasionați de domeniul IT & C oportunitatea de a discuta direct cu angajatorii și de a afla de la aceștia atât cerințele anului 2017 de pe piața muncii, cât și cele mai noi oferte de muncă disponibile, precum joburi full-time sau part-time pentru proaspăt absolvenți sau stagii de practică destinate studenților din anii premergători licenţei, dar nu numai.

Cea de-a zecea ediție a Târgului aduce noi surprize și provocări pentru participanți. Acestea pot fi descoperite doar la standurile firmelor sau la prezentările susținute de acestea începând cu ora 11:00, în cele două zile. Studenții vor avea parte de moduri diferite de a interacționa cu angajatorii și pot susține câteva probe sau rezolva diverse probleme de logică pentru a fi pregătiți în eventualitatea unui viitor interviu.

În 2016, peste 30 de companii de top la nivel internațional au prezentat oferte de muncă pentru studenții interesați de acest domeniu, iar 85% dintre pozițiile oferite de acestea au fost ocupate. Atât studenții, cât și angajatorii, s-au declarat încântați de eveniment, lucru evidențiat și de un expozant Bloomberg: „Consider că a fost un târg foarte reușit. Am avut foarte mulți studenți interesați și am reușit să ne promovăm destul de bine.”

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×