Home » CAMPANII » Universitatea Hyperion continuă campania „Hyperion pentru educație: Ne pasă! Dăruim zâmbete!”

Universitatea Hyperion continuă campania „Hyperion pentru educație: Ne pasă! Dăruim zâmbete!”

39 Flares Filament.io 39 Flares ×

Afis campanie 2014Universitatea Hyperion din București continuă campania „Hyperion pentru educație: Ne pasă! Dăruim zâmbete!” începută în primăvara anului trecut. Cu ocazia sărbătorilor pascale, împreună cu Magnolia Club, ne dorim să le oferim copiilor de la Centrul de Zi „Licurici” jucării și haine, pe care vrem să le strângem cu ajutorul vostru, și dulciuri, asigurate de cofetăriile care se alătură acestui demers umanitar.

Așadar, între 17 martie și 17 aprilie 2014, vă invităm să dăruiți o jucărie și o hăinuță pentru copiii defavorizați de la Centrul de zi „Licurici”. Pentru voi poate însemna puțin, dar pentru ei, care nu sunt la fel de norocoși, înseamnă mult! 

Acțiunea de colectare a jucăriilor are loc în cadrul Universității Hyperion (la parterul Corpului A, dar și la cel din Corpul B, găsiți cutiile pregătite pentru această acțiune), Calea Călărașilor, nr.169, sector 3, dar și la Magnolia Club (la recepție), Șoseaua Vergului, nr. 14 A, et. 2, sector 2, București.

Anul trecut, în perioada 19 februarie – 19 aprilie, studenții și profesorii Universității Hyperion au donat saci cu jucării și cărți, copiilor din același Centru. Acțiunea s-a finalizat cu un program artistic interactiv, susținut de studenții de la specializarea Actorie din cadrul Facultății de Arte „Geo Saizescu”, Hyperion. De această dată, momentele umoristice sunt asigurate de trupa Arthesium.

Pe pagina de Facebook a BPUH, puteți vedea pozele de la acțiunea din 2013.

Fiți alături de noi și anul acesta, pentru o cauză nobilă! Fericirea copiilor contează!

39 Flares Twitter 2 Facebook 37 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 39 Flares ×

comments

  1. […] Universitatea Hyperion din Bucuresti continua campania „Hyperion pentru educatie: Ne pasa! Daruim zambete!” inceputa in primavara anului trecut. Cu ocazia sarbatorilor pascale, impreuna cu Magnolia Club, daruim copiilor de la Centrul de Zi „Licurici” jucarii si haine, pe care vrem sa le strangem cu ajutorul vostru. […]

  2. […] Hyperion a încheiat cu succes ieri, 17 aprilie, campania umanitară „Hyperion pentru Educație: Ne pasă! Dăruim zâmbete!”. Și în acest an am reușit, cu ajutorul studenților, al profesorilor din Universitatea Hyperion, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

39 Flares Twitter 2 Facebook 37 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 39 Flares ×