Home » Frontpage » „Hyperion pentru educație!”, o campanie finalizată cu succes

„Hyperion pentru educație!”, o campanie finalizată cu succes

27 Flares Filament.io 27 Flares ×

campanieUniversitatea Hyperion a încheiat cu succes ieri, 17 aprilie, campania umanitară „Hyperion pentru Educație: Ne pasă! Dăruim zâmbete!”. Și în acest an am reușit, cu ajutorul studenților, al profesorilor din Universitatea Hyperion, dar și al celor care au avut plăcerea să se alăture acestui demers umanitar, să îi bucurăm pe copiii mai puțini norocoși de la Centrul de Zi „Licurici” din sectorul 3.

Timp de o lună, am strâns pentru aceștia cutii cu jucării de foarte bună calitate, cele mai multe noi, dar și multe haine. Din păcate, atât hăinuțele, cât și jucăriile de pluș primite, nu le-am putut oferi copiilor întrucât normele europene în vigoare nu ne-au permis, conform celor transmise de conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, sector 3. Nu a fost însă nicio problemă, pentru că toate acestea au fost duse la Bisericile „Sfânta Cruce” și „Sfântul Ștefan”, și au ajuns tot la oameni nevoiași.

Dacă anul trecut Universitatea Hyperion a desfășurat singură campania umanitară de ajutorare a copiilor de la „Licurici, anul acesta am beneficiat de susținerea celor de la Magnolia Club, care au strâns în paralel donațiile. Le mulțumim acestora pentru încredere și ajutor, dar și celor de la EuroToys, care au contribuit semnificativ.

Pentru că cei mici se bucură de fiecare dată când primesc și ceva dulce, le-am dus copiilor mai multe prăjituri și un tort, dulciuri asigurate de cofetăriile Alice și Zoomserie.

Dincolo de bucuria pentru jucăriile și dulciurile primite, copiii au râs cu gura până la urechi, iar responsabili au fost câțiva membri ai trupei de teatru „Arthesium”, care le-au oferit momente artistice inedite.

Campania „Hyperion pentru educație: Ne pasă! Dăruim zâmbete” a fost promovată de HypTV, Hyperflash, GigaTV, Radio FX Net, Ultima Oră, IQool, Online Student, Redacția 4 FUN, StudentIQ.ro și Calendar Evenimente.

Fericirea copiilor contează!  

27 Flares Twitter 2 Facebook 25 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 27 Flares ×

comments

  1. maria spune:

    Un gest foarte frumos,oricand sunt binevenite aceste campanii,dar nu doar de jucarii au nevoie acesti copii.

  2. Ioana spune:

    Foarte draguta campanie, nu este nimic mai frumos decat sa faci niste copii fericiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

27 Flares Twitter 2 Facebook 25 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 27 Flares ×