Home » Frontpage » Studenții din Hyperion își pot alege profesorii care îi inspiră

Studenții din Hyperion își pot alege profesorii care îi inspiră

44 Flares Filament.io 44 Flares ×

gala_profesorilor_bologna

Ai un profesor în facultate, sau chiar mai mulți, pe care îl apreciezi, te inspiră și ai vrea să îi mulțumești? Datorită Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), ai acum această ocazie!  De astăzi, 17 Februarie,  și până pe 23 Martie, poți să nominalizezi profesorii preferați la Gala Profesorului Bologna care se va desfășura anul acesta în perioada 9-11 mai, la București, și care este organizată de ANOSR. Nominalizările pot fi făcute accesând platforma www.profitari.ro!

Gala Profesorului Bologna, desfășurată sub sloganul „Marii profesori care ne inspiră”, a ajuns la cea de-a VII-a ediție și este singura initiațivă din România care are scopul de a aduce cinste și de a  răsplăti performanța didactică a profesorilor. Evenimentul îi pune în lumină pe acei profesori care reușesc să inspire și să stârnească interes prin metode de predare adaptate la nevoile și interesele studentului de azi, reprezentând modele de bună practică în ceea ce privește adaptarea la reformele aduse de Procesul Bologna. Dincolo de activitatea de cercetare și rezultatele profesionale ale profesorilor, gala își propune să răsplătească calitatea de dascăl și îndrumător a profesorului universitar român, calitate care în general este uitată în acordarea distincțiilor și premiilor dedicate cadrelor didactice.

Titlul de „Profesor Bologna” este cu atât mai semnificativ cu cât acesta vine exclusiv din partea studenților – cei care sunt cei mai îndreptățiți să recunoască și să aprecieze perfomanța didactică a profesorilor lor.

Scopul principal al Galei Profesorului Bologna este îmbunatățirea sistemului de învățământ superior din România prin premierea și promovarea acelor profesori care formează generații, reprezintă adevărate valori și sunt modele pentru studenți, iar baza activității lor o constituie învățământul centrat pe student.  

Toate informațiile despre acest eveniment se găsesc aici.

Nu mai aștepta! Fie că ești student la Jurnalism, Drept, Științe Economice, sau orice altă facultate, propune pe www.profitari.ro cel mai tare profesor al tău!

44 Flares Twitter 1 Facebook 42 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 44 Flares ×

comments

  1. MONICA spune:

    Avem profesori minunati si la alte specializari. Nu se pot exinde nominalizarile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

44 Flares Twitter 1 Facebook 42 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 44 Flares ×