Home » CAMPANII » Campanie de sănătate la Universitatea Hyperion

Campanie de sănătate la Universitatea Hyperion

19 Flares Filament.io 19 Flares ×

e-joyro2Campania naţională „Împreună pentru o sănătate mai bună!”, a debutat în anul 2002 la iniţiativa Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie (A.S.E.F.) şi Institutului de Sănătate Publică Bucureşti (I.S.P.B.), având ca partener Editură „Viaţă şi Sănătate” (E.V.S.).

Obiectivul campaniei este îmbunătăţirea sănătăţii populaţiei prin informare şi educare cu privire la un stil de viaţă sănătos, încurajând prevenirea celor mai frecvente afecţiuni moderne (boli cardiovasculare, cancer, diabet).

Colaborarea cu Universitatea Hyperion va face posibilă desfaşurarea acestei Campanii  de îmbunătăţire a sănătăţii, în holul principal de la intrare, corp B, în zilele de Marţi şi Joi, începând cu orele 10:30-17:30, din data de 25.02.2014 – 24.03.2014, respectiv cabinetul medical din corp A, et 5, între 27.03-24. 04 2014, în clădirea sediului central din Str. Calea Călăraşilor, Nr. 169, Sect. 3, Bucureşti.

Cei interesaţi vor putea beneficia de efectuarea următoarelor teste medicale în mod gratuit: tensiunea arterială şi pulsul, procentul de grăsime din organism şi calcularea indicelui de masă corporală, iar pentru cei care doresc mai mult, avem un test care indica riscul de a face ateroscleroză. Pornind de la aceste date, se dau sfaturi şi recomandări, cu privire la un stil de viaţă sănătos.

  Toti cei interesati de schimbări pozitive în stilul de viaţă pot beneficia de prezentarea unei literaturi de specialitate, în încercarea de a adauga  „ani  la viaţa noastră, sau viaţă la anii pe care-i avem”!

                      

19 Flares Twitter 0 Facebook 16 Google+ 2 LinkedIn 0 Pin It Share 1 Filament.io 19 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 Flares Twitter 0 Facebook 16 Google+ 2 LinkedIn 0 Pin It Share 1 Filament.io 19 Flares ×