Home » EVENIMENTE » Studenții de la Hyperion au susținut un spectacol la Gala U.A.R.F.

Studenții de la Hyperion au susținut un spectacol la Gala U.A.R.F.

3 Flares Filament.io 3 Flares ×

GO8A4511Vineri, pe 21 martie, a avut loc o seară specială la Casa de cultură „Petofi Sandor”. În prezența mai multor personalități, dar și studenți ai Universității Hyperion, s-a desfășurat Gala Premiilor U.A.R.F. (Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film).

În timp ce mai multi studenți ai Facultății de Arte „Geo Saizescu” – Hyperion au susținut un program artistic deosebit, regizorul Ioan Cărmăzan, conferențiar universitar al Universității Hyperion, a acordat mai multe premii unor mari cineaști români și moldoveni. Aceștia, la rândul lor, și-au exprimat mulțumirea prin prezentarea unor momente artistice care au încântat publicul. Monologul marelui actor Horațiu Mălele, cel care a primit marea distincție ZIMBRUL de AUR, a fost cel mai apreciat.

Actorul Valentin Teodosiu, mai în formă ca niciodată, a primit trofeul VICTORIA. Tot un premiu VICTORIA a primit și actrița Ileana Stana Ionescu, venită în grabă direct de la Teatrul Nottara, unde juca în acea seară.

Andrei Ionescu, soțul artistei, a fost și el premiat pentru fidelitatea sa față de uniune. Înainte de cele trei trofee, au fost înmânate mai multe distincții CLACHETA DE AUR, unor artiști implicați în lumea filmului, pentru activitatea lor deosebită în folosul culturii și artei românești.

Printre cei premiați, s-au numărat actrița Ilinca Goia, compozitorul Dumitru Lupu, actorul George Alexandru, producătorul general al televiziunii române, Cristian Zgabercea. 

poza spectacol

Regizorii și, în același timp, actorii Toma Enache și Delia Antal au primit această distincție pentru debutul lor extraordinar cu filmele „Nu sunt faimos, dar sunt român” (Toma Enache) și „D’ORA” (Delia Antal). Marea doamnă a televiziunii române, Liana Săndulescu, a primit aceeași distincție pentru preocuparea constantă de a promova oameni de valoare ai culturii românești și pentru efortul constant, mai bine de patru ani, de a difuza pe TVR2 filme românești.

Mai multe imagini de la eveniment, puteți vedea pe pagina de Facebook a BPUH.

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 3 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 3 Flares ×