Home » EVENIMENTE » Reprezentanța Comisiei Europene te invită la a II-a parte a evenimentului DIALOG CU CETĂȚENII

Reprezentanța Comisiei Europene te invită la a II-a parte a evenimentului DIALOG CU CETĂȚENII

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

afis  dialog cetateni-comisar eu DCA început numărătoarea inversă pentru alegerile parlamentare și acum este momentul să participi la dezbaterile prin care, prezentându-ți ideile  în calitate de cetățean european, poți influența și tu viitorul UE.

Ce este integrarea europeană?
Este nevoie ca acest proces să fie aprofundat sau limitat?
Cum vedeți rolul Uniunii Europene în viața dumneavoastră de zi cu zi?
Ce înseamnă a fi european?
Vă simțiți europeni?
Ce politici ar trebui să promoveze Uniunea Europeană?
Unde să se oprească granițele UE?
Cât de importantă este extinderea Uniunii Europene pentru dumneavoastră?
Ce înseamnă solidaritatea europeană?
Ce fel de Europă ne dorim pentru viitor?

Acestea sunt doar câteva din  la care poți afla răspunsul în partea a doua a o dezbaterii despre prezentul și viitorul Comunității Europene. Evenimentul va avea  loc vineri 4 aprilie 2014, începând cu orele 15:00, în Sala Pictura a Teatrului Național București (Bulevardul Nicolae Bălcescu Nr. 2, sector 1, Bucureşti,  intrarea din Strada Batiștei) iar comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală Dacian Cioloș este cel care va răspunde tuturor întrebărilor.

„Pentru a putea face față provocărilor cu care se confruntă, Uniunea Europeană urmărește să-și consolideze legitimitatea democratică, să se bucure de încrederea cetățenilor ei. Este nevoie de un proces de ascultare și dialog, pentru a ne asigura că politicile publice promovate la nivel european răspund așteptărilor societății și aduc un plus de valoare și de beneficii pentru cetățeni. Vă invit să participați la acest dialog, să discutăm ce fel de Europă ne dorim și ce putem construi împreună”, spune Dacian Cioloș.

output_PBwHYN

Ca și la prima parte a dezbaterii organizată în  data de 17 martie 2014 la Biblioteca Națională București, dialogul va putea fi urmărit, cu traducere în limba engleză, live prin webstream.

Cetățenii din întreaga Europă pot participa, de asemenea, prin intermediul Twitter, utilizând hashtagul #EUDeb8 și adresând întrebări la @rceromania, și Facebook: www.facebook.com/dacianciolos.

Pentru acces la eveniment și înregistrarea întrebărilor tale, ai la dispoziție formularul online, pe care-l poți completa până miercuri – 02 aprilie 2014.
Organizatorii te vor informa prin email în ceea ce privește participarea, în limita locurilor disponibile, precum și despre posibila selectare a întrebării propuse de tine pentru dialog.
Nu uita să verifici și folderele SPAM și JUNK ale căsuței de mail personale.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×