Home » Frontpage » „Serviciul de Scrieri”, concurs de texte pe tema muncii

„Serviciul de Scrieri”, concurs de texte pe tema muncii

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Serviciul de scrieri” se adresează celor care scriu cu plăcere, fie că urmăresc sau nu o carieră în jurnalism. Articolele bine documentate pe tema muncii ar putea fi un bun început pentru ca fiecare, indiferent de ce muncește, să ajungă să fie apreciat și respectat cum se cuvine.

Misiune

Concursul promovează scrierea creativă reprezentând eseuri, portrete, interviuri, editoriale, reportaje, investigații cu și despre oameni și evenimente reale din cadrul pieței muncii din România. „Serviciul de scrieri” se adresează tuturor jurnaliștilor, bloggerilor, studenților sau elevilor care sunt interesați de subiectele propuse. Nu există limită de vârstă, nu contează sexul autorului, orientarea sexuală, domiciliul, naționalitatea acestuia.

Descriere job

Scrie un articol despre problemele angajaților din România și poți câștiga unul dintre premiile Servici’ ușor:

Premiul 1 – 500 euro (minus taxe)

Premiul 2 – 300 euro  (minus taxe)

3 Mențiuni a câte 100 euro (minus taxe)

+ publicarea articolelor câștigătoare într-o publicatie cu notorietate.

*Juriul poate decide neacordarea unui premiu dacă niciun material nu întrunește criteriile și calitățile unei superscrieri.

Înscrierea în concurs

Articolul trebuie să fie de maxim 30.000 de caractere, trebuie să fie pe tema problemelor pe care angajații din România (orice domeniu) le întâmpină la locul de muncă și trebuie trimis pe adresa concurs@serviciusor.ro până la data de 15 mai 2017, cu mențiunea „SERVICIUL DE SCRIERI”.

Înscrierea la concurs se face completând formularul de pe site-ul www.serviciusor.ro sau datele din formular împreună cu materialele înscrise în concurs se vor trimite prin e-mail la adresa: concurs@serviciusor.ro, cu subiectul „Concurs – Nume Prenume” sau prin poștă, la adresa organizatorului. Data poștei nu trebuie să depășească data de 15 mai 2017.

Completând formularul de înscriere, vă dați acordul că materialele pe care le înscrieți în concurs vor putea fi expuse și citate de către Asociația pentru Dialog, Ocupare și Migrație CONECT, cu menționarea numelor autorilor, în scopul promovării concursului și a câștigătorilor.

Nu este impusă nicio limită pentru numărul de materiale per participant înscrise în concurs; puteți candida cu un număr nelimitat de materiale.

Înainte de a te angaja în concurs, citește REGULAMENTUL pe www.serviciusor.ro.

Organizator

Acest concurs face parte din campania Servici’ ușor, o campanie de încurajare la sindicalizare și de reglementare a anumitor probleme complexe din domeniul muncii.

Campania este realizată de Asociația Conect în parteneriat cu Solidar Suisse, CNS Cartel Alfa şi CNSLR Frăţia, Federația Sindicatelor din Comerț și Federația Sindicatelor din Construcții de Mașini „Înfrățirea”, în cadrul proiectului „Abordarea provocărilor generate de noua legislaţie a muncii şi a dialogului social în România”, prin intermediul Programului de Cooperare Elvețiano-Român.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×