Home » EVENIMENTE » Cătălin Țepelin, coordonatorul digital al GSP, vine la Seratele Jurnalistice

Cătălin Țepelin, coordonatorul digital al GSP, vine la Seratele Jurnalistice

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Universitatea Hyperion din București în parteneriat cu Centrul pentru Jurnalism Independent și Asociația pentru Dezvoltarea Profesională a Tinerilor și Educație Alternativă organizează cea de-a 2-a ediție a Seratelor Jurnalistice din anul 2017.

Marți, 04 aprilie 2017, Cătălin Țepelin, managerul digital al Gazetei Sporturilor și coordonator al proiectului Jurnalisport va fi alături de studenții la Jurnalism ai Universității Hyperion. Întâlnirea are loc în studioul ultra HD al HypTV – televiziunea Universității Hyperion (Univ. Hyperion, corp A, etaj 8), de la ora 17:00.

Seratele Jurnalistice susțin jurnalismul de calitate. Proiectul a început în anul 2014 și a adus, alături de tineri jurnaliști, studenți sau absolvenți de jurnalism și cadre universitare, jurnaliști cunoscuți și oameni de presă care au dezbătut teme de actualitate despre realitățile media, accesul în instituțiile de presă și rigorile profesiei de gazetar.

Au onorat până acum invitația de participare la evenimentele organizate, Luca Niculescu, Adelin Petrișor, Vlad Mixich, Paul Radu, Eugen Istodor, Mirela Neag și Dan Tapalagă.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×