Home » Frontpage » Scurtmetrajul studentului Ioan Vintilă, selectat la Festivalul Los Angeles CineFest

Scurtmetrajul studentului Ioan Vintilă, selectat la Festivalul Los Angeles CineFest

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

20-interzis-la-apa-plata2„Interzis la apă plată”, scurtmetrajul regizorului Ioan Vintilă – student în anul I la Facultatea de Arte a Universității Hyperion (secția Regie de Film și TV), va concura la Festivalul Los Angeles CineFest – categoria Short Documentary.

Filmul-reportaj de 13 minute descrie starea de spirit din rândul tinerilor ce se distrează în cluburi, după tragedia din Colectiv, și este singura producție românească selectată în competiția de peste Ocean.

„Interzis la apă plată!” a fost tema examenului susținut la finalul semestrului întâi de către tânărul regizor.

„Ar fi trebuit să filmez pe 5 noiembrie, dar, după tragedia de la Club Colectiv, cluburile erau închise. Am filmat o săptămână mai târziu. Alesesem o temă amuzantă… M-am gândit, însă, la ceea ce s-a întâmplat și m-am gândit să văd reacția tinerilor”, spune cineastul.

Los Angeles CineFest este un eveniment internațional online ce va avea loc pe 15 ianuarie 2017. Toți câștigătorii competiției primesc o diplomă Los Angeles CineFest, iar pentru ocupantul primului loc se acordă atât un premiu în bani, cât și o proiecție la un mare teatru din Los Angeles. Mai mult, câștigătorul va avea șansa să se întâlnească cu publicul și să participe la interviuri după proiecție.


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×