Home » EVENIMENTE » Schimb de bune practici pentru studenţii de la Jurnalism, Hyperion

Schimb de bune practici pentru studenţii de la Jurnalism, Hyperion

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

HYperionDepartamentul de Jurnalism al Universităţii Hyperion din București organizează joi, 16 mai 2013, în colaborare cu Departamentul de Jurnalism din cadrul Universităţii „Lucian Blaga”, o vizită de studiu la sediul instituţiei de învăţământ din Sibiu, eveniment ce se derulează în cadrul proiectului ”J.O.B.S. – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății”.Evenimentul este al doilea din seria celor patru care vizează „Schimbul de bune practici, vizite de studiu în vederea asigurării managementului calităţii în învăţământul superior din ţară”. El are ca scop derularea unui schimb de experiență privind programele de învățământ ale facultăților cu specific jurnalistic, modalitățile în care se  derulează activitățile practice și gradul de absorbție al absolvenților pe piața muncii.

La această activitate vor participa delegaţii formate din experţi studenţi de la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion; Departamentul de Jurnalism, Relații Publice, Psihologie și Sociologie din cadrul Facultății de Științe Socio – Umane a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu; Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universității de Vest din Timişoara;         Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș Bolyai Cluj Napoca.

Evenimentul va avea loc joi, 16 mai 2013, începând cu ora 9.30, la sediul Departamentului de Jurnalism, Relații Publice, Sociologie și Psihologie, strada Brutarilor 3, Sibiu.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×