Home » EVENIMENTE » „Pribeag pe drumul viselor” – Adrian Melicovici

„Pribeag pe drumul viselor” – Adrian Melicovici

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

coperta - romana (1)Adrian Melicovici, românul care a mers pe jos 2200 de kilometri până în Roma pentru a promova România şi oraşul său natal Târgovişte, va publica cartea „Pribeag pe drumul viselor”. Lansarea oficială va fi pe data de 6 iunie 2013, ora 15:00, la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” din Târgovişte. Cartea este publicată prin editura „Bibliotheca” şi va fi lansată ulterior şi în câteva oraşe din Italia: Miane, Arezzo, Roma, iar la finele lunii iunie la Festa Popoarelor de la Giavera.

Lucrarea evocă sufletul românesc, promovează diaspora și suferințele ei, cât și eforturile românilor departe de țară. Este tradusă și în limba italiană pentru că promovează poporul român din Peninsulă. Autorul atinge în scrierea sa punctele sensibile și critică fără menajamente problemele existente în România, dar și tergiversarea Europei de a ne primi în Spațiul Schengen și nu numai.

„Speranta unui vis suntem noi toți și vreau să dăruiesc cu această ocazie tuturor românilor speranța unui vis. Eu nu sunt decât un simplu mesager al propriei mele idei personale. Oamenii și românii trebuie să fie mai încrezători în ei și să treacă peste toate problemele, să fie mândri ca sunt români, pentru ca eu am mers pe șoselele italiene cu steagul Italiei si al României fluturând, fără nici o problemă. Speranța unui vis trebuie să rămână vie și va continua ca proiect dar sub alte forme”, a declarat Adrian Melicovici pentru Radio România Actualități.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×