Home » Frontpage » Practică la Giga TV

Practică la Giga TV

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

logo-Giga-TVUniversitatea Hyperion, în parteneriat cu Giga TV, a demarat proiectul „Jurnaliști pentru… jurnalism”. Astfel, toți studenții interesați de practică la televiziunea Giga T, sunt rugați să îl contacteze pe domnul Cezar Șoancă, expertul TV al Universității Hyperion, la numărul de telefon 0744.887.885 și pe e-mail: cezar.soanca@gmail.com, pentru a se înscrie.

Parteneriatul dintre Universitatea noastră și GigaTV are ca fundament angrenarea studenților în realizarea de programe audiovizuale, specifice domeniului de activitate în care aceștia sunt instruiți, în cadrul procesului educațional la nivelul fiecărei facultăți în parte. Ca o consecință inerentă a aplicării proiectului se va realiza, astfel, o monitorizare riguroasă a pregătirii studenților, evaluarea capacităților aptitudinilor și abilităților acestora, urmând să fie făcută în directă concordanță cu modul în care ei vor reuși să pună în practică cunoștințele teoretice dobândite în perioada anilor de studii.

Proiectul urmărește implicarea studenților Facultăților de Jurnalism, respectiv Drept, Științe Sociale, Umaniste și ale Naturii, Arte Psihologie și Științe ale Educației, din cadrul Universității Hyperion, în activități și programe specifice domeniului audiovizual.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×