Home » EVENIMENTE » Este vorba despre Europa. Este vorba despre tine!

Este vorba despre Europa. Este vorba despre tine!

2 Flares Filament.io 2 Flares ×

output_PBwHYN

Ce este integrarea europeană? Este nevoie ca acest proces să fie aprofundat sau limitat? Cum vedeți rolul Uniunii Europene în viața dumneavoastră de zi cu zi? Ce înseamnă a fi european? Vă simțiți europeni? Ce politici ar trebui să promoveze Uniunea Europeană? Unde să se oprească granițele UE? Cât de importantă este extinderea Uniunii Europene pentru dumneavoastră? Ce înseamnă solidaritatea europeană? Ce fel de Europă ne dorim pentru viitor? 

Puteți afla răspunsurile la aceste întrebări, participând la o dezbatere despre prezentul și viitorul Comunității Europene. Evenimentul are loc luni, 17 martie 2014, la Biblioteca Națională (București), începând cu orele 11:00, iar comisarul european Dacian Cioloș este cel care va răspunde tuturor întrebărilor. 

„Pentru a putea face față provocărilor cu care se confruntă, Uniunea Europeană urmărește să-și consolideze legitimitatea democratică, să se bucure de încrederea cetățenilor ei. Este nevoie de un proces de ascultare și dialog, pentru a ne asigura că politicile publice promovate la nivel european răspund așteptărilor societății și aduc un plus de valoare și de beneficii pentru cetățeni. Vă invit să participați la acest dialog, să discutăm ce fel de Europă ne dorim și ce putem construi împreună”, spune Dacian Cioloș.

Dialogul va putea fi urmărit live prin webstream. Cetățenii din întreaga Europă pot participa, de asemenea, prin intermediul Twitter, utilizând hashtagul #EUDeb8 și adresând întrebări la @rceromania, și Facebook: www.facebook.com/dacianciolos.

Pentru a participa, trebuie să vă înscrieţi pe http://management.360revolution.ro.

Participă la dezbatere! Este vorba despre Europa. Este vorba despre tine!

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 2 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 2 Flares ×