Home » Frontpage » Camera Auditorilor Financiari din România recunoaște masteratul „Audit financiar-contabil și consiliere”

Camera Auditorilor Financiari din România recunoaște masteratul „Audit financiar-contabil și consiliere”

80 Flares Filament.io 80 Flares ×

cafr_seminarCamera Auditorilor Financiari din România (CAFR) recunoaște programul de master „Audit financiar-contabil și consiliere”al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Hyperion ca fiind un master profesional/științific, care oferă cursanților o pregătire adecvată în materiile cerute pentru admitere la stagiul în activitatea de audit financiar.

Totodată, acest program de master echivalează cu testul de acces la stagiu în activitatea de audit financiar, fiecare semestru de studiu se va echivala cu o jumătate de an vechime în domeniul financiar-contabil. Durata maximă care se poate echivala în vederea reducerii vechimii de 4 ani în domeniul financiar-contabil este de maximum 2 ani. Acordarea echivalării dă dreptul solicitantului de a se înscrie la stagiu conform normelor în materie emise de către CAFR.

Protocolul dintre Universitatea Hyperion și Camera Auditorilor Financiari din România a fost semnat pe data de 26 iunie 2014 și va intra în vigoare începând cu promoția 2013 – 2015 a programului de master „Audit financiar-contabil și consiliere”.

80 Flares Twitter 1 Facebook 79 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 80 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

80 Flares Twitter 1 Facebook 79 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 80 Flares ×