Home » INFORMAȚII » Bringing Europeans Together Association (BETA) anunță Model European Union (MEU) 2014

Bringing Europeans Together Association (BETA) anunță Model European Union (MEU) 2014

10 Flares Filament.io 10 Flares ×

LobbyistsModel European Union (MEU) este o simulare de prestigiu a politicii instituțiilor europene. Organizat de Bringing Europeans Together Association (BETA) e.V., MEU este un proiect de educație non-formală care își propune să le ofere tinerilor experiența directă a procesului decizional complex din cadrul instituțiilor Uniunii Europene.

Găzduit de Parlamentul European, a 8-a ediție a evenimentului va avea loc în Strasbourg, între 25 Martie și 5 Aprilie. În tot acest timp, peste 180 de tineri europeni își vor asuma roluri de Miniștri ai Consiliului, Membri ai Parlamentului European, Lobbyiști, Jurnaliști și Interpreți.

MEU Strasbourg 2014 este mai mult decat o experiență dedicată exclusiv Uniunii Europene. Aducând împreună tineri ambițioși din întreaga Europă, MEU propune o platformă care încurajează dezbaterea și ideile. Participanții aleși cu multă atenție vor avea oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile de vorbire în public și vor învăța cum să lucreze împreună întru-un context multicultural.

Perioada în care se pot trimite candidaturile se încheie pe 5 ianuarie. Pentru mai multe informații despre regulile privind procesul de candidatură, vă rugăm să accesați site-ul www.meu-strasbourg.org.

10 Flares Twitter 0 Facebook 10 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 10 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 Flares Twitter 0 Facebook 10 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 10 Flares ×