Home » EVENIMENTE » Promovare Artă – Expoziție Georgeta Grabovschi 2022

Promovare Artă – Expoziție Georgeta Grabovschi 2022

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

 

  Hyp Tv – Universitatea Hyperion va fi partener media la vernisajul expoziției de pictură a redutabilei artiste Georgeta Grabovschi, al cărui stil este unic în lume.

Expoziția cu cele mai recente lucrări ale Georgetei Grabovschi va fi vernisată  sâmbătă 1 octombrie, ora 18, la Galeria Artelor a Cercului Militar Național (Bd.Regina Elisabeta nr. 24, București) în prezența artistei și a criticului de artă Mimi Necula și va rămâne deschisă pentru public între 1 -17 octombrie 2022.

Georgeta Grabovschi are în palmares o listă impresionantă de  expoziții personale în țară și în străinătate: Franta, Austria, India, Italia, America, Spania, Germania, Grecia, Ungaria, Egipt, India. Este membru de onoare al ,,Salonului Independenților” din Paris și al “Federaţiei Internaţionale Culturale Feminine” din Paris”, a primit în 2003 medalia de argint, apoi în 2009, medalia de aur – “Merit si Devotament Francez”., În 2012, la Cannes i s-a acordat Marele Premiu al “Salonului Internațional al Culturii și Artelor” iar in 2015, premiul II la Salonul Internațional de Artă, “Artistes du Monde”.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×