Home » Frontpage » Universitatea Hyperion, promovată la licee

Universitatea Hyperion, promovată la licee

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

006Departamentul Științe Politice din cadrul Facultății de Stiințe Sociale,  Umaniste și ale Naturii, Universitatea Hyperion, a finalizat acțiunea de promovare a ofertei curriculare a Universității Hyperion din București.  Promovarea a avut loc  într-un  număr de  12  licee/colegii.

Acțiunea  s-a finalizat în data de 27.05.2015 –  în fapt  o revenire la  Liceul Tehnologic „Sfântul Pantelimon” din sectorul 2, București.  Cea de-a doua vizită la liceu s-a dorit a fi o întâlnire tip focus grup (doar cu elevii interesați special de oferta curriculară a Universității Hyperion din București), dar în final la întâlnire au fost prezenți aproape toți elevii din clasa a XII-a (cca. 90 de elevi).

Din partea Universității Hyperion au participat: conf. univ. dr. Bahrin Dorel, asistent univ. dr. Monica Obreja, studenta în anul III – Matei  Anca și Roducanu Georgiana – absolventă promoția 2014, specializarea Științe Politice (absolventă și a Liceului Tehnologic „Sfântul Pantelimon”), în prezent secretar executiv al unui  partid politic.

Din partea cadrelor didactice ale liceului au participat: director prof. Florin Gheorgiu, prof. Liliana Paul (coordonatorul acțiunii din partea liceului) și diriginții claselor a XII-a.

În cadrul activității de promovare s-a prezentat noul clip realizat de Biroul de Presă al Universității Hyperion din București şi clipul Departamentului de Ştiinţe Sociale şi ale Naturii,  incluzând și Colegiul Hyperion. 

De asemenea, s-a făcut un schimb de impresii și idei cu elevii și cadrele didactice ale liceului. Din dialogul purtat a reieşit interesul acestora de a fi invitaţi (nu numai la Ziua porţilor deschise) și la sesiunile de comunicări ştiinţifice sau la simpozioane internaţionale ale Universității Hyperion. Propunerea a fost reţinută pentru viitor.       

La încheierea activităţii s-a  făcut și un sondaj privind  numărul de elevi care ar dori să se înscrie în anul I la Universitatea Hyperion din București (pre-înscriere), iar interesul a fost unul destul de mare după cum se poate vedea și în aceste imagini.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×