Home » Frontpage » Universitatea Hyperion, implicată în sectorul social – filantropic

Universitatea Hyperion, implicată în sectorul social – filantropic

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Universitatea Hyperion este alături de Patriarhia Română în campania naţională „Prevenție și Educație pentru Sănătate”, desfăşurată de voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

Sub îndrumarea doamnelor profesoare Silvia Ciobanu şi Mihaela Triboi de la Facultatea de Arte Hyperion, tinerii actori Andrei Iordache, Adina Iftime și Irina Puria, de la aceeași facultare, au prezentat în cadrul mai multor ediţii ale campaniei programe artistice diversificate, potrivite fiecărei categorii de beneficiari.

S-au bucurat de mini-spectacole de marionete, jocuri interactive şi recitaluri de muzică uşoară peste 350 de copii din localitatea Pleaşa Prahova, 100 de copii din Slănic Prahova şi 60 de copii din Capitală aflaţi în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 5.

Ediţia desfășurată la Școala Gimnazială din Pleaşa, comuna prahoveană Bucov, a fost una dintre cele mai reușite, conform coordonatorului voluntarilor de la Paraclisul CMN – Dan Prună.

Micii spectatori din Pleaşa, prezenţi în număr foarte mare datorită preotului paroh Marius Gheorghe, au participat cu entuziasm la programul artistic regizat de doamnele profesoare Silvia Ciobanu şi Mihaela Triboi, au cântat şi s-au implicat în toate jocurile propuse de actori. De asemenea, au beneficiat de un program artistic peste 100 de persoane private de libertate din Penitenciarul Focşani pentru care au fost pregătite recitaluri de muzică uşoară şi de poezie.

Campania „Prevenție și Educație pentru Sănătate” a fost iniţiată de către Părintele Arhimandrit Ciprian Grădinaru în august 2016 și a ajuns la peste 6.700 de beneficiari din numeroase zone ale țării.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×