Home » Frontpage » Studenţii şi masteranzii se pot înscrie la sesiunea din iarnă a programului de practică Orange First Step

Studenţii şi masteranzii se pot înscrie la sesiunea din iarnă a programului de practică Orange First Step

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

OrangeBucureşti, 21 octombrie 2013.  Studenţii şi masteranzii interesaţi de un stagiu de practică la Orange pot aplica deja pentru ediţia următoare Orange First Step, care va avea loc în perioada 25 noiembrie – 31 decembrie 2013[1]. Înscrierile se pot face pe www.orange.ro, până pe 8 noiembrie.

În total sunt disponibile peste 150 de locuri de practică în echipele de Vânzări, Relaţii Clienţi, IT, Financiar şi Resurse umane. Indiferent de departamentul pe care-l aleg, studenţii şi masteranzii selectaţi vor avea la dispoziţie cinci săptămâni în care se vor familiariza cu valorile Orange, vor vedea cum se lucrează într-o companie multinaţională şi vor cunoaşte practic activitatea din domeniul ales, sub îndrumarea unui mentor din cadrul departamentului respectiv.

Toţi participanţii la program vor putea participa la workshopuri dedicate, despre brandul şi valorile Orange, despre cum să devii un bun vânzător, dar despre personal branding şi munca în echipă. La finalul programului, vor primi adeverinţe de practică şi diplome. Celor mai implicaţi dintre ei li se vor oferi recomandări, care să-i ajute în procesul de angajare, precum şi invitaţii la cursurile de well being dedicate angajaţilor Orange, pentru a putea experimenta aceleaşi beneficii ca angajaţii companiei.

„Pentru studenţii şi masteranzii interesaţi de o carieră în vânzări sau în oricare alt domeniu, un stagiu de practică la Orange shop înseamnă o oportunitate foarte bună de a-şi exersa abilităţile de comunicare şi, totodată, de a interacţiona cu clienţii, de a-i cunoaşte şi de a afla ce este important pentru ei. Indiferent dacă vorbim de domeniul marketing, financiar, resurse umane sau IT, un bun profesionist este un bun cunoscător al nevoilor clienţilor.” a declarat Angelica Mirică, HR Service Delivery Expert în cadrul Orange României.

Tot în cadrul programului Orange First Step, în această toamnă se vor organiza mai multe workshopuri pentru dezvoltarea abilităţilor de vânzare şi pentru planificarea carierei, în colaborare cu universităţile din Bucureşti.

Mai multe informaţii despre aceste workshopuri vor fi disponibile săptămâna viitoare pe pagina dedicată programului Orange First Step, http://www.orange.ro/first-step/index.html.


[1] Oraşele disponibile pentru practică sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Câmpulung, Caracal, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Lugoj, Mangalia, Oradea, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa, Roman, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgovişte, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara, Tulcea, Vatra Dornei, Zalău.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×