Home » APARIȚII MEDIA » Studenta Rebecca Ghionea-Marinof, dublă campioană mondială la World Pole & Aerial Sports Championships 2023

Studenta Rebecca Ghionea-Marinof, dublă campioană mondială la World Pole & Aerial Sports Championships 2023

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Rebecca Ghionea-Marinof (20 ani) este studentă a Universității „Hyperion” din București, unde în paralel urmează două specializări, ambele în anul al II-lea: „Artele spectacolului de teatru (actorie)” la Facultatea de Arte și „Limba și Literatura Română – Limba și Literatura Japoneză” la Facultatea de Știinte Sociale, Umaniste și ale Naturii.

 

 

 

În octombrie 2023, orașul Kielce (Polonia) a fost gazda celei de-a XI-a ediții a Campionatului Mondial de Pole și Aerial Sports, unde, prin interpretarea ei de excepție și ajutată de Dumnezeu, carismatica artistă de circ a reușit să impresioneze atât publicul, cât și juriul, devenind dublă campioană mondială.

Astfel, prima ei medalie de aur, Rebecca a câștigat-o împreună cu partenerul Dumitru Roșca, la categoria „Artistic Aerial Hoop Senior Doubles”, stabilind totodată și un nou record mondial.

Iar a doua medalie de aur, Rebecca a câștigat-o împreună cu partenerii Dumitru Roșca, Diana Gavrila și Robyn Adela Dunne, la categoria „Artistic Pole Groups”, și aici stabilind un nou record mondial.

Toate aceste realizări de excepție i-au adus titlul de Sportivul Anului 2023, Senior, Feminin, în cadrul Federației Române de Pole Fitness și Sport.

Acesta a fost cel de al doilea an consecutiv în care Rebecca Ghionea-Marinof a luat parte la Campionatul Mondial de Pole și Aerial Sports. Astfel, pe când era studentă în anul I a Universității „Hyperion” din București, Rebecca a obținut medalia de argint la World Pole & Aerial Sports Championships din octombrie 2022 de la Lausanne (Elveția), alături de partenera Alexandra Pliumbuitu-Andrei, la categoria „Artistic Aerial Hoop Doubles”, stabilind și un nou record mondial – record depășit tot de Rebecca, doar un an mai târziu.

De-a lungul anilor, Rebecca Ghionea-Marinof a avut mai multe apariții în mass-media (presa scrisă, audiovizuală și on-line), fiind invitată să susțină în direct interviuri și acrobații sportive în emisiuni de televiziune la: TVR („Ieri, azi, mâine”), Pro TV („Vorbește Lumea”), Kanal D („Teo Show”), Fashion TV („Bucharest Fashion Week”), Prima TV („Flash! Monden”, „Exclusiv VIP”), Etno TV („Dimineți cu cântec”, „Portrete ale Succesului”, „Revelionul Șlagărelor”), Antena Stars etc.

https://www.ziuanews.ro/sport/succesul-rom-niei-la-campionatul-mondial-de-pole-i-aerial-sports-4-medalii-de-aur-i-o-poveste-de-curaj-1579705

WPAC 2022 ARTISTIC HOOP DOUBLES Rebecca Ghionea Marinof & Alexandra Pliumbuitu Andrei – YouTube

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×