Home » EVENIMENTE » STADIUL ACTUAL ȘI PERSPECTIVE PENTRU OPTIMIZAREA ACTIVITĂȚILOR ECONOMICE

STADIUL ACTUAL ȘI PERSPECTIVE PENTRU OPTIMIZAREA ACTIVITĂȚILOR ECONOMICE

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Joi, 12 mai 2022, începând cu ora 10:30, la sala de conferințe a Universității Hyperion, din Corp A, etajul 6, va avea loc a XIII-a ediție a Sesiunii de comunicări științifice a studenților – STADIUL ACTUAL ȘI PERSPECTIVE PENTRU OPTIMIZAREA ACTIVITĂȚILOR ECONOMICE, organizată de Facultatea de Științe Economice.

Manifestarea este adresată tuturor studenților din învățământul universitar.  În cadrul evenimentului vor fi prezentate 15 lucrări  legate de campanii de lansare ale produselor pe piață, strategii de piață implementate în ultima perioadă de marile companii, campanii de promovare online, comerț electronic, rolul mediului tehnologic în dezvoltarea produselor, planuri de afaceri etc.

Scopul organizării sesiunii de comunicări este crearea unui mediu propice în care studenții, masteranzii, profesorii și reprezentații instituțiilor publice și private să interacționeze, să comunice și să se informeze despre stadiul actual și perspective pentru optimizarea activităților economice și a pieței muncii.

Pentru mai multe detalii despre eveniment accesați  Facultatea de Științe Economice – Universitatea Hyperion – Sesiunea de comunicări 2022 .

Vă așteptăm cu drag la eveniment!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×