Home » CAMPANII » Situaţia admiterii la Universitatea Hyperion la data de 15 septembrie 2020

Situaţia admiterii la Universitatea Hyperion la data de 15 septembrie 2020

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

În această LISTĂ  este prezentată situaţia candidaţilor la admitere, pâna  la data de 15 septembrie 2020, la Universitatea Hyperion din Bucureşti.

Candidații se pot regăsi în LISTĂ, fie de pe un PC/Laptop, prin apăsarea simultană a tastelor Control și F (Ctrl + F) urmate de tastarea Codului Individual alocat la înscriere, în ferestra care se deschide în colțul din dreapta sus al ecranului, (exemplu Ctrl+F, 2020070194), fie accesând tabelul de pe telefon mobil / tabletă, caz în care căutarea se va face cu Find… Cod Individual.

Semnificaţia termenilor este dată de următoarele reguli, în conformitate cu Regulamentul de Admitere:

  • Inmatriculat”: Candidatul a fost admis, a achitat prima rată a taxei de studii şi a semnat contractual de şcolarizare. Candidaţii au fost înmatriculați la programul specificat în contractul semnat.
  • Admis”: Candidatul a fost admis, dar nu a semnat pana la data de 15 septembrie contractul de scolarizare. Pentru a deveni student, candidatul trebuie să se prezinte până la data de 1 octombrie la sediul Universităţii Hyperion cu dosarul complet şi pentru a plăti sau aduce dovada plăţii primei rate a taxei de studii, după care poate semna contractul de şcolarizare.

Candidaţii la Facultatea de Arte vor fi înmatriculaţi, în limita locurilor disponibile numai după susţinerea examenului de aptitudini.

In listă se află şi candidaţii înscrişi on-line după data de 31 iulie 2020. Cei care s-au înscris on-line înainte de aceasta dată , se pot regăsi în lista publicată anterior.

Candidaţii care au lipsuri la dosar trebuie să le completeze până la data de 30 septembrie 2020. În caz contrar pierd automat locul.

După cum s-a anunţat, înmatricularea se face în limita cifrei de şcolarizare, în ordinea cronologică a semnării contractelor. Candidaţii care au plătit prima rată, dar se prezintă pentru semnarea contractului după ce locurile la specializarea din prima opţiune s-au completat, pot opta pentru o altă specializare sau vor primi înapoi suma plătită ca rată de studii.

In acest moment s-au semnat contracte de scolarizare in limita locurilor la urmatoarele specializari: Informatica, Management ID, Afaceri Internationale ID, Psihologie.

Informații suplimentare referitoare la situaţiile individuale se pot obţine de la Secretariatul General al Univeristatii, din Calea Călăraşilor nr. 169 sau la  telefon  +4 021-327.44.64, 327.44.65, 321.46.67.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

comments

  1. Surdu Iulia-Teodora spune:

    Bună ziua! Am o nedumerire și o întrebare în același timp. De ce nu apar, în lista de admitere din 15 septembrie 2020, la nr.933, înmatriculat, ci admis. Vă aduc la cunoștință că în luna iulie 2020, m-am înscris la Facultatea de Șt.S.U și ale Naturii, specializarea Română-Engleză. Am adus dosarul de înscriere complet, am plătit taxa de înscriere precum și Rata I. Am încheiat și semnat contractul. Este totul în regulă? Vă mulțumesc!
    Iulia-Teodora Surdu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×