Home » EVENIMENTE » Situaţia Admitere la Universitatea Hyperion, la 31 iulie 2020

Situaţia Admitere la Universitatea Hyperion, la 31 iulie 2020

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

În lista afișată  pe  https://www.hyperion.ro/index.php?option=com_attachments&task=download&id=288 este prezentată situaţia candidaţilor la admiterea din 31 iulie 2020, la Universitatea Hyperion din Bucureşti.

Candidații se pot regăsi în listă, prin apăsarea   tastelor Control și F (Ctrl F) urmate de tastarea Cod Individual alocat la înscriere, în ferestra care se deschide în colțul din dreapta sus al ecranului.(exemplu Ctrl  F, 2020070194).Accesând tabelul pe telefon, căutarea se va face cu Find… Cod Individual.

Semnificaţia termenilor este dată de următoarele reguli, în conformitate cu Regulamentul de Admitere:

  • Inmatriculat”: Candidatul a fost admis, a achitat prima rată a taxei de studii şi a semnat contractul de şcolarizare.
  • Poate semna contractul”: Candidatul a fost admis, a plătit prima rată de studii dar nu s-a prezentat încă pentru semnarea contractului de şcolarizare. Pentru a deveni student, candidatul trebuie să se prezinte la sediul Universităţii Hyperion ca să aducă dosarul complet şi să semneze contractul de scolarizare.
  • Acte lipsă”: Candidatul a fost admis, a adus dosarul la sediul Universităţii, dar are acte lipsă. Pentru a deveni student, candidatul trebuie sa se prezinte la sediul Universităţii Hyperion ca să aducă actele lipsă, să plătească sau să aducă dovada plăţii primei rate a taxei de studii, după care poate semna contractul de scolarizare.
  • Admis”: Candidatul a fost admis, dar nu a adus dosarul la sediul Universităţii. Pentru a deveni student, candidatul trebuie să se prezinte la sediul Universităţii Hyperion cu dosarul complet şi pentru a plăti sau aduce dovada plăţii primei rate a taxei de studii, după care poate semna contractul de şcolarizare.

Candidaţii au fost înmatriculați la programul specificat în contractul semnat.

Candidaţii care au lipsuri la dosar, trebuie să le completeze până la data de 30 septembrie 2020. În caz contrar pierd automat locul.

După cum s-a anunţat, înmatricularea se face în limita cifrei de şcolarizare și în ordinea cronologică a semnării contractelor. Candidaţii care au plătit prima rată, dar s-au prezentat pentru semnarea contractului după ce locurile s-au completat, pot opta pentru o altă specializare sau vor primi înapoi suma plătită ca rată de studii.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×