Home » EVENIMENTE » Sesiunea de comunicări științifice a Facultății de Jurnalism Hyperion

Sesiunea de comunicări științifice a Facultății de Jurnalism Hyperion

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

 

Facultatea de Jurnalism a Universității Hyperion din București organizează cea de-a XXIII-a Sesiune de comunicări științifice cu tema „Mass-media și problematica europeană. Presa românească față cu viitorul U.E.”, o manifestare care își propune să analizeze din diferite perspective modul în care se reflectă valorile europene în mass-media națională, să reflecteze la provocările pe care le aduce cu sine viitorul Uniunii Europene și felul în care România se poziționează față de aceste provocări.

Sesiunea va fi deschisă în data de 14 noiembrie 2019 ora 10.00, la Sala de Conferințe, etaj 6, corp A, la sediul Universității Hyperion din Calea Călarași, nr. 169, sector 3, București.

Sesiunea de comunicări științifice „Mass-media și problematica europeană. Presa românească față cu viitorul U.E.” reprezintă un cadru academic al comunicării rezultatelor cercetării științifice realizate de participanți și al comunicării dintre profesori, cercetători, studenți și profesioniști din domeniul presei. Manifestarea formează un mediu științific, care reunește membri ai corpului academic, nume reprezentative ale spațiului public și ale lumii presei, cadre didactice universitare și de cercetare din țară.

Prin lucrările prezentate, prin rezultatele cercetării comunicate, prin ideile promovate, Sesiunea de comunicări științifice „Mass-media și problematica europeană. Presa românească față cu viitorul U.E.” își propune să contribuie la procesul producerii și transferului de cunoaștere calificată în spațiul academic, mediul profesional și societate.

Lucrările științifice incluse în program vor fi publicate în urma unei selecții în Revista de Studii Media, editată de Facultatea de Jurnalism a Universității Hyperion din București. Revista este indexată în două baze de date (CEEOL și Ulrichsweb) și este în curs de indexare în următoarele baze de date: EBSCO și DOAJ. Revista poate fi accesată la următoarea adresă web: https://jms.hyperion.ro/

Pentru înscrierea la conferință vă rugăm să trimiteți un email cu numele dumneavoastră, afilierea instituțională, titlul și abstract-ul comunicării, la adresa jurnalism.hyperion@gmail.com, până la data de 8 noiembrie 2019. Pentru publicarea în revistă vă rugăm să ne trimiteți articolele dumneavoastră până la data de 30 noiembrie 2019. Articolele științifice pot fi scrise în limbile engleza sau franceză, iar articolele de opinie în engleză, franceză sau română. Pentru regulile de redactare ale articolelor vă rugăm să consultați secțiunea „Submission Guidelines” de pe site-ul revistei (https://jms.hyperion.ro/index.php/submission-guidelines/). În urma unei evaluări de tip peer review veți fi anunțați dacă articolul dumneavoastră a fost acceptat pentru publicare.

Notă: Pentru participarea la conferință nu se percepe taxă.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×