Home » EVENIMENTE » Școala de vară de Limba și Cultura Japoneză la Universitatea Hyperion

Școala de vară de Limba și Cultura Japoneză la Universitatea Hyperion

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

scoala-de-vara-2013-1[1] (1)În perioada 22-28 iulie 2013 va avea loc la Universitatea Hyperion din București, cea de-a IV-a ediție a Şcolii de vară de Limbă și Cultură Japoneză. Evenimentul este posibil datorită parteneriatului dintre Universitatea Hyperion și Asociația Profesorilor de Limbă Japoneză din România.

Cursurile se vor desfășura atât dimineața, cât și după amiaza, şi vor include atât cursuri de limba japoneză pentru comunicare, predate aplicând principiile JF Standard – cea mai actuală abordare în predarea limbii japoneze, cât şi abordări moderne ale unor texte literare, conversaţie, film, muzica, etc. Serile vor fi dedicate atelierelor de cultură. Programul detaliat va fi afișat pe site după încheierea înscrierilor.

Profesorii care predau la școala de vară au urmat studii sau stagii de pregătire în Japonia, iar profesorii japonezi sunt specializaţi în predarea limbii japoneze pentru străini. Toate informaţiile necesare vor fi publicate pe site-ul APJR.

Şcoala de vară constituie un punct de atracţie pentru studenți, nu doar pentru reputaţia deosebită a instituţiei implicate şi a programelor de cercetare, ci şi datorită oportunităţilor excelente de cercetare și fixare  care le sunt oferite studenţilor.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×