Home » CAMPANII » Programul Erasmus + continuă la Universitatea Hyperion

Programul Erasmus + continuă la Universitatea Hyperion

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Experţii Comisiei Europene acordă Universității Hyperion din Bucureşti acreditarea pentru următorii şapte ani de program.

Conducerea Biroului Erasmus + al Universităţii Hyperion din Bucureşti are plăcerea de a vă anunţa obţinerea Certificatului de Calitate pentru ciclul 2021-2027.

Pe fundalul dezbaterilor la nivel înalt, al discuţiilor la nivel de Comisie Europeană despre pandemie şi modificările ce au şi vor continua să aibă loc în învăţământ, Certificatul ECHE, “Erasmus Charter for Higher Education 2021-2027” ne este acordat de către Directoratul General pentru Educaţie, Tineret, Sport şi Cultură al Comisiei Europene, cu sediul la Bruxelles. Acesta atestă faptul că Universitatea Hyperion din Bucureşti este şi va continua să fie adepta actualelor valori şi principii ale Uniunii Europene: egalitatea de şanse şi accesul tuturor la educaţie, incluziune socială, non-discriminare, egalitatea de gen, dorinţa de modernizare şi îmbunătăţire continuă a calităţii învăţământului, digitalizare, practici prietenoase pentru mediul înconjurător, implicarea studenţilor în viaţa universităţii şi a comunităţii.

Pentru toate acestea, Programul de mobilităţi studenţeşti şi profesorale Erasmus + 2021-2027, se doreşte, în actuala accepţiune a Comisiei Europene, un important punct de plecare și un factor cheie.

Coordonatori instituţionali

Sorina Georgescu

Mihai Covaci

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×