Home » Frontpage » Programul de burse pentru studenți MrFinance.ro

Programul de burse pentru studenți MrFinance.ro

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Având în vedere costurile crescute ale întreținerii pe perioada studenției, Mrfinance.ro vine în ajutorarea studenților prin acordarea unei burse de studii în valoare de 500€ unui student de profil economic înregistrat la o Universitate acreditată din România.

Mr. Finance este o platformă online ce permite utilizatorilor să se informeze corespunzător cu privire la piața serviciilor de creditare rapidă. Echipa din spatele MrFinance.ro a înțeles nevoia oamenilor de a opta pentru împrumuturi rapide online, motiv pentru care își propune educarea acestui grup țintă în vederea luării unor decizii cât mai raționale.

Noțiunea de creditare rapidă este legala pe întreg teritoriul României, dar această formă de credit este considerată de experți ca o pantă alunecoasă dacă debitorii nu sunt informați corect și complet asupra avantajelor și dezavantajelor ofertelor în parte. 

Experții Mr.Finance sunt de părere că tot mai mulți români apelează la această formă de creditare, nu pentru avantajele pe care firmele creditoare le oferă, ci pentru că această formă de creditare ajunge să fie ultima opțiune pentru persoanele care nu îndeplinesc cerințele impuse de bănci.

Termeni și condiții

Participanții la concurs vor trimite un eseu de 1000 de cuvinte cu tema „Sunt creditele rapide un rău necesar?”

Un minim de 4 din următoarele 5 subiecte trebuie să fie dezbătute în eseu:

  1. Cine folosește creditele rapide?
  2. De ce folosesc românii serviciile de creditare rapidă?
  3. Ce ar face debitorii fără serviciile de creditare rapidă?
  4. Regulizarea serviciilor de creditare rapidă de catre Guvern influențează utilizarea lor?
  5. Impactul social asupra debitorilor.

Termen limită: 1 Septembrie 2017 (01.09.2017), pentru semestrul de toamnă 2017

Termen limită: 1 Decembrie 2017 (01.12.2017), pentru semestrul de iarnă 2017

Detalii bursă

Câștigătorul bursei va fi desemnat de echipa editorială mrfinance.ro, care va alege eseul care reușește să îmbine datele științifice cu subiectele dezbătute, în care studentul reușește să își exprime ideile proprii într-un mod original, trasând totodată și concluzii pertinente. Câștigătorul va primi o bursă de merit în valoare de 500 € care să îi faciliteze dezvoltarea profesională, academică și personală.

Notă: Aplicanții pot participa doar la una dintre cele două sesiunii, fie cea de toamnă (01.09.2017), fie cea de iarnă (01.12.2017).

Cele mai bune 5 eseuri desemnate de echipa editorială mrfinance.ro vor fi publicate pe www.mrfinance.ro. Eseul câștigător, precum și autorul său vor fi anunțați prin email și site-ul mrfinance.ro.

Condiții de eligibilitate pentru studenți

  1. Eseul trebuie să fie trimis ca atașament în format DOC Word la adresa bursa@mrfinance.ro
  2. Împreună cu eseul se atașează o copie a carnetului de student care să confirme frecventarea cursurilor (profil învățământ de zi), la profilul economic al unei universități acreditate din România    
  3. Motivarea trimiterii eseului și participarea la concurs
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×