Home » EVENIMENTE » Trei profesori ai Universității Hyperion au fost premiați la Gala UCIN 2014

Trei profesori ai Universității Hyperion au fost premiați la Gala UCIN 2014

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

gala_ucin_2013În cadrul Galei Premiilor UCIN, organizate în ziua de 5 mai, la Cinema Studio București, Uniunea Cineaștilor a recompensat cele mai importante realizări cinematografice şi de televiziune ale anului 2013.
Din juriu au facut parte: Acad. Răzvan Theodorescu (Preşedinte), Şerban Marinescu, Cristian Tudor Popescu, Doru Mitran, Irina Gărdescu, Mihai Şurubaru, Ioana Corciova, Silvia Cusursuz, Călin Stănculescu, Ştefan Velniciuc, Cornelia Tăutu.

Trei dintre personalitățile premiate la eveniment sunt și cadre didactice la Universitatea Hyperion din București și au impresionat juriul UCIN.
Eusebiu Stefanescu premiat la UCIN 05mai 2014

  • Pentru prestigioasa activitate în domeniul filmului, teatrului şi învăţământului universitar, cunoscutului actor și  profesor universitar la Facultatea de Arte „Geo Saizescu” Hyperion Eusebiu Ștefănescu, i s-a acordat Premiul de Excelenţă al Uniunii Cineaştilor.

Mircea Bunescu, conferentiar la Facultatea de Arte "Geo Saizescu" Hyperion

  • Mircea Bunescu, conferențiar la Facultatea de Arte „Geo Saizescu” Hyperion, a primit Premiul Preşedintelui  pentru lucrarea „Imaginea – o incursiune estetică”, lucrare importantă în domeniul esteticii filmice.

Marina Roman premiat la UCIN 05mai 2014

  •  Video-book-ul „Limbajul imaginii filmate”, realizat de Ion Bucheru și Marina Roman ( conferențiar la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion),  a fost premiat cu Mențiunea Specială din partea Asociaţiei criticilor şi filmologilor din cadrul UCIN.

Această lucrare a fost lansată la Târgul de Carte Gaudeamus, organizat în noiembrie 2013,  și s-a bucurat de un succes rapid în special în rândul studenților, cărora le-a fost și dedicată. După cum se poate observa și în  materialul de la momentul lansării, video-book-ul promitea încă de pe atunci un conținut didactic interesant.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×