Home » EVENIMENTE » Ora de caligrafe la Muzeul Național Cotroceni, ediția 2018

Ora de caligrafe la Muzeul Național Cotroceni, ediția 2018

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Mihai Șora, Cristian Tudor Popescu, Maia Morgenstern, Marius Manole și alte personalități ale României sunt colegi de bancă pentru copiii din generația „singur acasă”, ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate. Miercuri, 5 septembrie, începând cu ora 10:00,  se desfășoară prima Oră de Caligrafie din acest an școlar, care va avea loc la Muzeul Național Cotroceni. Evenimentul, aflat anul acesta la a doua ediție, este un îndemn în favoarea scrisului de mână și a educației temeinice, în contextul în care Caligrafia a fost scoasă din programa școlară.

La Ora de Caligrafie vor participa copii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate, de care se îngrijește Organizația Salvați Copiii.

În cadrul evenimentului, directorul general al Muzeului Național Cotroceni, Liviu Jicman, va vorbi despre rolul și implicarea instituției în acest proiect. Ora de caligrafie va fi susținută de învățătoarea Cristina Senoș, de la Școala gimnazială nr.1 „Sfinții Voievozi” din București, împreună cu elevi ai claselor I-IV aflați în grija Organizației Salvați Copiii.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×