Home » CAMPANII » Mesaj pentru studenți de la Echipa Les Films de Cannes

Mesaj pentru studenți de la Echipa Les Films de Cannes

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Selecționeri de la Cannes, Berlin și Locarno la Les Films de Cannes à Bucarest

Aflată la cea de-a patra ediţie, secţiunea de Works in Progress (WiP) aduce anul acesta în atenția profesioniștilor din industria filmului nu mai puţin de 23 proiecte produse sau co-produse în România, toate aflate în faza de postproducție. Evenimentul va avea loc în zilele de 19 și 20 octombrie, la CINETic. Producțiile vor avea șansa de fi vizionate de unii dintre selecţionerii celor mai prestigioase festivaluri de film din Europa: Cannes, Berlin, Locarno, Karlovy Vary, Sarajevo și multe altele.

 

Secțiunea pentru tineri Une minute de vie, une minute de cinéma se află la a doua ediție. Proiectul se derulează anul acesta în șase licee din București. În fiecare dintre ele, un cineast va discuta cu tinerii. Anul acesta, mentorii vor fi: Radu Muntean la Colegiul Național ”Școala Centrală”, Paul Negoescu la Colegiul Național ”Sfântul Sava”, Bogdan Mustață la Liceul de Arte Plastice ”Nicolae Tonița”, Nae Constantin Tănase la Colegiul Național Bilingv ”George Coșbuc”, Catrinel Dănăiață la Colegiul Național ”Spiru Haret” și Marc Solomon la Colegiul Național de Informatică ”Tudor Vianu”.

 

Spectatorii vor avea posibilitatea de a urmări și producții de scurt-metraj ale celei mai premiate școli de film din lume: La Fémis, din Franța. Filmele vor fi proiectate vineri, 25 octombrie, la Cinema Elvire Popesco, de la ora 18:00 și introduse de Julie Tingaud, Director de Dezvoltare și Formare Profesională, responsabil de Relații Internaționale în cadrul La Fémis.

 

Vă mulțumim mult pentru susținere și vă invităm să ne urmăriți pe Facebook și Instagram!

 

Echipa Les Films de Cannes

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×