Home » EVENIMENTE » Lansarea volumului „Stat și societate în vremea Marelui Război” – eveniment dedicat celebrării Zilei Culturii Naționale

Lansarea volumului „Stat și societate în vremea Marelui Război” – eveniment dedicat celebrării Zilei Culturii Naționale

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale și în contextul instituirii anului 2019 ca fiind Anul Cărții în România, Muzeul Național Cotroceni lansează luni, 14 ianuarie, la ora 16:00, volumul „Stat și societate în vremea Marelui Război”.

Publicația, dedicată Centenarului Marii Uniri, cuprinde lucrările Colocviului Național de Istorie, ediția a XX-a. Studiile de specialitate au cercetat cu atenție acțiunile militare, transformările economice și sociale care au avut loc pe parcursul anilor de război și în perioada imediat următoare.

Evenimentul de lansare se va desfășura în Spațiile medievale care găzduiesc, până pe 27 februarie 2019, expoziția Marea Unire. De la victoria în Primul Război Mondial la Încoronarea Suveranilor României Mari. Cu acest prilej, Muzeul invită publicul la un tur ghidat special în spațiul expozițional, începând cu ora 15:30. Istoricii Muzeului Național Cotroceni îi vor însoți pe vizitatori și le vor împărtăși informații inedite despre o perioadă însemnată a istoriei moderne.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×