Home » EVENIMENTE » Lansare de carte semnată de conf.univ.dr Loredana Pădure

Lansare de carte semnată de conf.univ.dr Loredana Pădure

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Venind în întâmpinarea celor care doresc să aprofundeze gramatica limbii engleze și să se perfecționeze în acest domeniu, Loredana Adelina Pădureconferențiar univ. dr. la Facultatea de Științe Juridice a Universității  Hyperion, a lansat, în luna ianuarie, la Editura Zven, CURSUL DE LIMBĂ ENGLEZĂ. Beneficiind de o experiență didactică de 20 de ani în mediul universitar, autoarea Loredana Adelina Pădure  îşi propune să facă o analiză atentă a tuturor elementelor esențiale ale gramaticii limbii engleze.

Însușirea limbii engleze cu ajutorul unei gramatici tradiționale este o condiție sine qua non pentru formarea unei baze solide de cunoștințe. Cuprinzând elementele fundamentale ale foneticii și morfosintaxei limbii engleze, cursul de față, inedit prin structură, reprezintă un instrument de lucru esențial pentru o înțelegere corectă și o exprimare autentică în limba engleză contemporană, cu toate subtilitățile ei.Explicațiile sunt clare și accesibile, iar exemplele oferite se bazează pe structurile gramaticale concise, tipice limbii engleze. Prin exercițiile care urmează fiecărui capitol, concepute gradat ca dificultate și incluzând vocabular, reluat în contexte diferite, se realizează un feedback constructiv, care face ca această gramatică să se constituie într-o cheie pentru înțelegere și comunicare în limba engleză.

Lucrarea oferă posibilitatea de a învăța corect limba engleză din punct de vedere gramatical, și premisele succesului la orice examen scris.

Pentru mai multe informații contactați autoarea.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×