Home » EVENIMENTE » Lansare de carte -Planuri clare şi nu prea, autor Mirela Tamaş

Lansare de carte -Planuri clare şi nu prea, autor Mirela Tamaş

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Vă invităm la lansarea volumului „Planuri clare şi nu prea” de Mirela Tamaş, marţi 11.06.2019 orele 14.00, Corp A, etaj 6, la sala de Conferinţe a Universităţii Hyperion din Calea Călăraşi nr. 169, sector 3.

„Aventura Mirelei Tamaş a început din ziua în care a devenit masterandă la „Hyperion” secţia Film şi Televiziune. Atunci, pusă în situaţia de a scrie câteva mici întâmplări, vălul memoriei a fost rupt şi au purces să curgă poveşti trăite şi imaginate peste care s-a aşternut colbul vremii, evident cu talent”  Ioan Cărmăzan

Absolventă de studii juridice cu un traseu profesional care a scufundat-o în România profundă şi a făcut-o să interacţioneze cu medii sociale diverse, capătă experienţe multiple ce devin o suită de nuvele a căror acţiune se desfăşoară de la saloanele de spital până în mediul artistic.

Cu o paletă complexă de întâmplări, personaje, Mirela Tamaş analizează, şi aici se relevă talentul sau, cu o obiectivitate dură dar şi cu o uimitoare şi neaşteptată tandreţe „comedia umană” pe care o întâlnim la fiecare dintre noi în oricare dintre zilele existenţei noastre.

O carte de citit, o carte care te face să înţelegi şi să accepţi viaţa aşa cum este ea, o carte cu 5 nuvele, posibile scenarii de film.

Intrarea este liberă.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×