Home » EVENIMENTE » Ion Marin este invitat vineri la „Cuvântul care zidește” (Nașul TV) și „Codul lui Oreste” (Antena 2)

Ion Marin este invitat vineri la „Cuvântul care zidește” (Nașul TV) și „Codul lui Oreste” (Antena 2)

0 Flares Filament.io 0 Flares ×
Ion MarinDecanul Facultății de Drept, Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Hyperion, Ion Marin, este invitatul (singurul invitat) realizatorului de televiziune Vartan Arachelian în cadrul emisiunii „Cuvântul care zidește”,  la postul de televiziune Nașul TV,vineri, 7 iunie, începând cu ora 20.00.
De asemenea, vineri, ora 23.00, jurnalistul și profesorul Ion Marin va participa la „Codul lui Oreste”, emisiune moderată de Oreste Teodorescu la postul de televiziune Antena 2.
Dincolo de subiectele emisiunilor, se va discuta pe larg și despre Universitatea Hyperion și Facultatea de Drept, Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației.
Pe 1 iunie, la Salonul Internaționat de Carte Bookfest 2013, la Romexpo, dl. Marin și-a lansat cărțile „Geopolitica și securitatea globală” și „Noaptea dintre milenii”. Citiți Decanul Facultății de Drept, Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației, Ion Marin: dublă lansare de carte la Bookfest 2013, pentru mai multe amănunte.

Nu ratați cele două emisiuni, vineri, pe 7 iunie!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×