Home » EVENIMENTE » Începerea semestrului II( 2020-2021) în format mixt

Începerea semestrului II( 2020-2021) în format mixt

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Luni 15 februarie 2021 încep activităţile didactice aferente semestrului II, al anului universitar 2020-2021, în format mixt, conform hotărârii Senatului Universităţii Hyperion şi structurii anului universitar.

Toate activităţile de curs şi seminar se vor desfăşura în format online, pe platformele stabilite anterior cu fiecare cadru didactic. Există însă unele activităţi de laborator şi lucrări practice care se vor desfăşura fizic, în condiţii care vor fi stabilite de comun acord de către cadrele didactice şi studenţi, la primul curs al semestrului. Laboratoarele care necesită doar activităţi pe calculator, se pot desfăşura în continuare online, prin canale specifice stabilite de titularul laboratorului.

Pentru activităţile care se desfăşoară fizic, se vor lua toate măsurile de protecţie aflate în vigoare, iar eventualele schimbări ale acestora vor fi anunţate prompt de secretariate, Biroul de Presă al universităţii şi titularii activităţilor didactice.

In plus, în spaţiile în care se desfăşoară activităţi cu prezenţa fizică a studenţilor, se vor executa în prealabil acţiuni de igienizare, nebulizare şi germicizare de către personalul universităţii. Studenţii sunt rugaţi de asemenea să işi verifice temperatura  la intrarea în Universitatea Hyperion şi să aplice toate celelalte măsuri de protecţie în vigoare.

Să încercăm cu toţii să optimizăm procesul de învăţământ şi să ne menţinem în siguranţă!

Sănătate și mult succes în continuare!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×