Home » APARIȚII MEDIA » HypTv partener media la Festivalul George Enescu, TVR3

HypTv partener media la Festivalul George Enescu, TVR3

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Vă invităm să vizionați  cele 7 mini-filme despre  celebrul muzician Constantin Silvestri(compozitor, dirijor, pianist), realizate de pianista Anda Anastasescu Gritten, președintă a Fundației Silvestri în UK, în care sunt incluse și fragmente video din concertul de pian al realizatoarei filmat la Muzeul Național Cotroceni de HypTv Universitatea Hyperion, citată ca partener media de către producător.Filmele sunt dedicate Festivalului George Enescu 2021 și se vor transmite la TVR3, începând de Luni (20 Sept.2021) pâna Duminica (26 Sept.2021) de la ora 13.15 și în reluare de la ora 23.00. Sunt prezentate  în engleză de distinsa pianistă Anda Anastasescu Gritten care ne relatează că „ Filmele sunt bazate pe un scenariu propriu, prezentat alături de exemple pianistice din înregistrările mele și de secvențe unice cu Silvestri dirijând. În ele, descriu cum a devenit Silvestri „eroul meu” și propun idei pentru o interpretare „psihologică” a muzicii lui. Filmele au o durata medie de 12 minute și traversează viața lui Silvestri la București și Târgu Mureș între vârstele de 5 – 20 de ani. Titlurile sunt: Preludiu, Soldații de Plumb, Ciobănașul, Focuri de Artificii, Tablouri dintr-o Expoziție, Nocturnă, Bacanală. ”

Felicitări echipei HypTv și întregului departament de imagine al Universității Hyperion pentru realizarea acestor parteneriate media importante care aduc promovare atât pe plan intern cât și pe plan internațional!

HypTv este prezență de ceva timp și pe canalul de youtube al celebrului Constantin Silvestri, al pianistei Anda Anastasescu și acum la Festivalul George

Enescu 2021, cu difuzare pe TVR3.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×