Home » EVENIMENTE » „Hyperion iese la Godot”, gala tinerilor actori

„Hyperion iese la Godot”, gala tinerilor actori

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

GODOT AFIS 2015Au început pregătirile pentru cea de-a doua ediţie a festivalului de teatru destinat tinerilor actori – Hyperion iese la Godot. În săptămâna 8 – 12 iunie 2015, pe scena de la Godot Café-Teatru îşi dau întâlnire studenţii şi masteranzii celor mai importante universităţi de artă teatrală din România, dar şi elevi de la licee vocaţionale din Bucureşti şi din ţară. Alături de Facultatea de Arte – Geo Saizescu de la Universitatea Hyperion, în cursa pentru câştigarea trofeului festivalului s-au înscris în concurs spectacole de licenţă şi spectacole de disertaţie ale U.N.A.T.C. – I.L. Caragiale din Bucureşti, ale Universităţii Dunărea de Jos din Galați și ale Universităţii Ovidius din Constanța.  

La secțiunea destinată liceenilor vor participa elevi ai Liceului de Arte Margareta Sterian din Buzău, precum și elevi ai Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti din București.

Festivalul conţine o secţiune individuală – one man/ one woman show – gândită special să pună în valoare unicitatea actorului, precum şi secţiuni de dezvoltare personală prin mijloace alternative de artă teatrală, concretizate în ateliere şi workshop-uri de improvizaţie, dans, monolog interior, păpuşi-marionete, scenografie. Aceste ateliere vor fi susţinute de profesori ai Universităţii Hyperion şi se adresează publicului larg de toate vârstele.

Programul zilnic al activităţilor din festival este cuprins în intervalul orar 10:00 – 17:00. Vă invităm, aşadar, la o săptămână de teatru tânăr, la Godot Café-Teatru, în Centrul Vechi, strada Blănari nr. 14. Intrarea este liberă la toate atelierele şi spectacolele cuprinse în festival.

Programul Festivalului:

PROGRAM „HYPERION IESE LA GODOT”

Director executiv:                                   

Conf. univ.dr.Vlad Leu                        

0723553001

vladone.leu@gmail.com

 

Biroul de presă al festivalului:

PR cultural Delia Hanzelik

0722319603 / 0744388644

facultateadearte@gmail.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×