Home » EVENIMENTE » Hyp Tv este partener media al Summitului Mondial al Păcii organizat de I.W.P.G. la Berlin

Hyp Tv este partener media al Summitului Mondial al Păcii organizat de I.W.P.G. la Berlin

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Grupul Internațional de Femei pentru Pace (I.W.P.G.) va organiza la Berlin în data de 9 septembrie 2019, World Peace Summit – Summitul Mondial al Păcii.

În vederea pregătirii evenimentului la care Hyp TV, postul de televiziune al Universității Hyperion, este partener media, Prof. univ. dr. Sever Irin Spânulescu, Rectorul Universității Hyperion și Alexandra Apostol, reprezentanta Biroului de Presă al aceleiași instituții de învățământ superior și Ambasador al Păcii din partea I.W.P.G,  au primit în data de 27 august a.c. vizita reprezentantelor I.W.P.G. – Grupul Internațional de Femei pentru Pace. În cadrul acestei întâlniri, pe lângă detaliile evenimentului de la Berlin, s-a discutat și posibilitatea organizării în cadrul Universității Hyperion a următoarei runde de discuții despre rolul femeii în crearea păcii mondiale, direcțiile și soluțiile asupra calității vieții femeilor și despre garantarea drepturilor femeilor. La eveniment sunt invitați să participe studenții Universității Hyperion și lideri ai grupurilor de femei din diferite sectoare din Europa.

IWPG este un ONG pentru susținerea păcii mondiale, înregistrat la ONU ECOSOC, ce conduce numeroase inițiative cu viziunea de a proteja viețile de război și de a lăsa generațiilor viitoare ca moștenire o lume a păcii împreună cu 3.7 miliarde de femei din lume. Inițiativele IWPG includ susținerea DPCW, educația păcii pentru femei, răspândirea culturii de pace, susținerea reunificării pașnice a Peninsulei Coreene și restaurarea drepturile femeilor.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×